Επιλογή Σελίδας


Mε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας.

Στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix του τετραημέρου ύψους 1.60μ. ο Άγγελος Τουλούπης με τον Blue Balou 5 με μόλις 4 βαθμούς ποινής κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 32 αθλητών. Νικητής με 1 βαθμό ποινής αναδείχθηκε ο Ιταλός Gianluca Apolloni με τον High Tea.

Ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Idefix κέρδισε μία 3η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.45μ. με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 70,39.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Deister Z καταλαμβάνοντας μία 2η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. με 0 βαθμούς και χρόνο 62,03. Μία 3η θέση πήρε και η Σεμέλη Ποππ με την Arabella II σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. με 0 βαθμούς και χρόνο 61,71.

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων μία 2η και μία 3η θέση κατέλαβε ο Πάρις Κουτσογιάννης με τον Oakley CH με άπταιστες διαδρομές, ενώ και ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Painted Black πήρε μία 2η θέση στην ίδια κατηγορία.

Στο αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών της σειράς Longines EEF Series 2021, η Εθνική ομάδα των Ενηλίκων με τους Άγγελο Τουλούπη – Bluie Balou 5, Κρίτων Ζαφειρόπουλο – Dicaprio και Αλέξανδρο Φουρλή – Idefix κατέλαβε την 5η θέση με συνολικά 40 βαθμούς ποινής. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ελληνική ομάδα πέτυχε τον στόχο της για το 2021, που ήταν να προκριθεί για τον ημιτελικό της σειράς Longines EEF Series 2021, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας 8-11 Ιουλίου. Νικήτρια στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η ομάδα της Ιταλίας με 4 βαθμούς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet