Επιλογή Σελίδας

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.

Τα “λιοντάρια” άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Γκούρτσα στο 21′ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Παπαβασιλείου στο 65′.

Το “τρίποντο” αυτό ουσιαστικά έδωσε την τρίτη θέση στους Σερραίους που ακόμη κι αν ηττηθούν στην τελευταία αγωνιστικη από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, έχουν το πλεονέκτημα της διαφοράς τερμάτων σε σχέση με τον 4ο Ολυμπιακό Βόλου με +10 γκολ έναντι +2 των Θεσσαλών. Υπενθυμίζεται ότι οι Βολιώτες υποδέχονται στο φινάλε τον Πιερικό.

Για τον Απόλλωνα Πόντου, τα πάντα όσον αφορά στην παραμονή θα κριθούν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, πρώτα στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης με την Τρίγλια, στο Βατάν και κατόπιν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα της ΑΕΠ Κοζάνης. 

Μετά τα σημερινά παιχνίδια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοβαθμεί με τον Αλμωπό Αριδαίας στους 17 βαθμούς (ευνοείται στην ισοβαθμία ο Αλμωπός) με τις δύο ομάδες να απέχουν δύο βαθμούς από Τρίγλια και Θεσπρωτό που είναι στους 19.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαχαίρας (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας) και Κηλικιώτη (ΕΠΣ Ξάνθης) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Τσοπουλίδης (ΕΠΣ Ξάνθης).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανσερραϊκός (Γιάννης Γκιόκας): Καβουσάκης, Καλί, Κουιτσικίδης, Τσόπελας, Πίντο, Κρητικός, Μαρτσιόνι, Κόντσι, Μέσι, Τσιμίκας (63′ Παπαβασιλείου), Γκούρτσας.
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (80′ Σαββίδης), Βαφειάδης, Μουρατίδης, Γιακουτσίδης, Φράγκος, Αρμενάκης, Αντωνιάδης, Χατζηαθανασίου, Παναγιώτου.

Περισσότερα σε λίγο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This