Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα φιλοξενήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» από την πρωτοπόρο Καβάλα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League. Ο Ολυμπιακός απέδρασε από την πόλη της Μακεδονίας με το διπλό, εκμεταλλευόμενος το πρώτο καλό ημίχρονο αλλά και την αύρα του Χρήστου Κατσούκη που βοήθησε τα μέγιστα, μοιράζοντας ασίστ και πετυχαίνοντας και γκολ.

Τριπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 19′ με τον Κόλα να εκτελεί ένα φάουλ και η μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς της Καβάλας λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στο 22′ ο Κατσούκης έκλεψε την μπάλα από τον Ορφανίδη, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και σέρβιρε την μπάλα στον Τζούριτς, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους».

Η Καβάλα ισοφάρισε άμεσα με δράστη τον Βαλαβανόπουλο στο 25ο λεπτό. Ο Γιαλαμούδης επιχείρησε την σέντρα με τον φορ των «Αργοναυτών» να πιάνει την κεφαλιά και να νικά τον Λαδά για το 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και συγκεκριμένα στο 27′ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Κατσούκη. Μετά από μια σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Σκοπελίτης από πλάγια, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-2.

Στο 41′ ο Γκιοατά έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Σταθάκη.

Έπεσε ο ρυθμός, διατήρησε το υπέρ του σκορ ο Ολυμπιακός

Στο 62′ η Καβάλα απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Ο Κοκκόρης σούταρε, η μπάλα πέρασε από τον Λαδά και σωτήρια στην γραμμή πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα, παρενέβη ο Φιλίποβιτς για να διατηρήσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 71′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ρου Κόλα, ο Φιλίποβιτς σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά, η οποία όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταθάκη.

Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα στο 81ο λεπτό. Ο Βακιρτζής εξαπέλυσε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να φεύγει μακριά από τα καρέ του Λαδά.

Στο 89′ ο Βασιλούδης πέρασε τον Σταθάκη αλλά από πολύ πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 91′ ο Αδαμάκης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Λαδάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα για να διατηρήσει έτσι το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου.

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Στίκας, Τενεκές (73′ Μελισσόπουλος), Παντεκκίδης, Γιαλαμούδης, Κέρθι, Γεωργακόπουλος (59′ Βακιρτζής), Κολλάς (59′ Αδαμάκης), Ορφανίδης, Κοκκόρης (83′ Δεληγιαννίδης), Βαλαβανόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Μπουτζίκος, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (80′ Νικλητσιώτης), Κόλα, Κατσούκης (88′ Πέλκας), Τσαγκαλίδης, Σκοπελίτης, Βουκελάτος (88′ Ερέρα), Τζούριτς (74′ Βασιλούδης).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This