Επιλογή Σελίδας

O Θεσπρωτός πήρε το ντέρμπι σωτηρίας κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας καθώς επικράτησε 1-0 για τον Βόρειο όμιλο της Football League. 

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι σωτηρίας πήρε ο Θεσπρωτός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Αλμωπού Αριδαίας για την 17η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 19 βαθμούς, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας έμεινε στους 17 όσους έχει και ο Απόλλων Πόντου που είναι στην προτελευταία θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γώγος, ο οποίος με γκολ στο 87ο λεπτό άνοιξε το σκορ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Αλμώπος μπήκε καλύτερα και στο 32΄απείλησε την εστία του Θεσπρωτού. Αρχικά ο Γκέσιος έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Κίναλης και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ και στη συνέχεια μετά από την εκτέλεση ο Πέττας σούταρε ξανά και απέκρουσε εκ νέου ο Κίναλης.

Μάλιστα στο 53΄ο Αλμωπός είχε και δοκάρι μετά από σουτ του Έππα, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ο Λουσέρο σούταρε αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή.

Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι το έπραξαν οι γηπεδούχοι με τον Γώγο μετά από φάουλ του Ραμίρεζ να κάνει το 1-0 και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Γ. Γώγος, Ζιώγας (65′ Τ. Γώγος), Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (65′ λ.τ Πέντσας), Μπίκας, Πούφλης, Σαραντίδης, Γκανσιέρ, Πατσέκο (82′ Καζβιρόπουλος), Ραμίρεζ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Λόμπα, Μεντής (76′ Κιουλτζόπουλος), Κουρούπης, Ασλαμπάλογλου, Γκαγιέγκος (62′ Λουσέρο), Κολτσίδας, Πέττας (76′ Χαντζάρας), Έππας, Γκέσιος.

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This