Επιλογή Σελίδας

Αγωνιζόμενος με αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Πιερικός γνώρισε την ήττα στη Βέροια από τη Βέροια ΝΠΣ με 2-1, για τη 17η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, οι Βεροιώτες είχαν την υπεροχή στο α’ μέρος ανοίγοντας το σκορ με γκολ του Πασά στο 7′ ενώ ο Καραγιάννης στο 24′ έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ανέλαβε τα ηνία στο β’ μέρος και μείωσε σε 2-1 με γκολ του Δεμηρτζόγλου στο 73′, χωρίς όμως να κατορθώσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Με τη νίκη της αυτή η Βέροια εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην πρώτη δυάδα, ξεπερνώντας μάλιστα την μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Καβάλα.

Όσο για τον Πιερικό, είδε τον Ολυμπιακό Βόλου να τον ξεπερνά στη βαθμολογία και πλέον χρειάζεται να κερδίσει τους Βολιώτες εκτός έδρας για να καταλάβει την 4η θέση στον πίνακα.

Το “φιλμ” του αγώνα, μέσα από το LIVE του katerinisport.gr
7′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου από δεξιά, ο Πασάς έκανε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Τζήμα για να γίνει το 1-0.
14′ Ο Πασάς έκανε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Τζήμα.
15′ Ο Μπουολί βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και έκανε το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας των Βεροιωτών απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
16′ Ο Γ. Κουκοδήμος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Βελλίδης απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ.
24′ ΓΚΟΛ! 2-0: Πόζογλου και Λουκίνας συνεργάστηκαν έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στον Πασά, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό του Πιερικού και κατέληξε στον Καραγιάννη που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
30′ Ο Πασάς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως ο Τζήμας απέκρουσε.
31′ Ο Καραγιάννης έκανε σέντρα – σουτ αλλά ο Τζήμας απέκρουσε σε κόρνερ.
35′ Ο Μπουολί έκλεψε από τον Μαραγκό και τροφοδότησε τον Δεμηρτζόγλου ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.
42′ Ο Μπουκουβάλας έκανε σέντρα από δεξιά και ο Λουκίνας με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τζήμα.
44′ Μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο Καραγιάννης έκανε την κοντινή προβολή αλλά οι αμυντικοί του Πιερικού έδιωξαν σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
51′ Ο Πασάς πρόλαβε έξοδο του Τζήμα και από πλάγια θέση επιχείρησε να σκοράρει στο άδειο τέρμα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ Μακρινό σουτ του Ίτσιου, έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης.
58′ Μετά από σέντρα του Χαρτσιά ο Κουκοδήμος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε.
73′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τον Πιερικό, ο Βελλίδης απέκρουσε με γροθιές αλλά ο Δεμηρτζόγλου πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Βέροιας, κάνοντας το 2-1.
78′ Ο Σιμόνι έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
90’+4′: Κεφαλιά του Καρανάτσιου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούμπας (Ηπείρου) με βοηθούς τους Αναστασιάδη (Σερρώνη) και Τυριακίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης (Μακεδονίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Τακίδης (85′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (90’+1′ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Βεργώνης (74′ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης (86′ Ντι Τζιοβάνι), Πασάς, Πόζογλου (74′ Σιμόνι), Λουκίνας (74′ Στάμου).
Στον πάγκο: Τσιμόπουλος, Αποστολόπουλος, Μούργος, Τασιόπουλος.
Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής (67′ Γαλανόπουλος), Χαρτσιάς, Ίτσιος (76′ Τουλίκας), Ιντζόγλου (67′ Καρανάτσιος), Μαυρίδης (60′ Μακρής), Δεμηρτζόγλου, Κουκοδήμος Γ. (76′ Κρυεμάδι), Μπουολί.
Στον πάγκο: Αλεξιάδης, Κουκοδήμος Ν., Μπαβέλης, Μπενίσκος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This