Επιλογή Σελίδας


Νέα ημερομηνία για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κθαλαθοσφαίρισης όρισε η προσωρινή της διοίκηση. Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία για τις αρχαιρεσίες που έχουν αναβληθεί κατ’ επανάληψη.


Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχαν δώδεκα μέλη της προσωρινής διοίκησης, καθώς απείχαν τα μέλη των παρατάξεων των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, τα οποία έχουν προσφύγει εκ νέου στο Πρωτοδικείου προσπαθώντας να κριθεί παράνομη η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης.

Η ανακοίνωση:

“Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Λεωφόρος Κηφισίας, αριθμός 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This