Επιλογή Σελίδας


Πέρασε από χίλια κύματα. Πήρε αναβολή ενός έτους, άλλαξε τόπο διεξαγωγής, ήταν στον «αέρα» μέχρι τελευταίας στιγμής. Το Copa America, η αρχαιότερη διοργάνωση εθνικών ομάδων, έκανε τελικά σέντρα στη Βραζιλία και παρά τις ιδιαιτερότητες, αναμένεται ξανά εντυπωσιακό! Χωρίς κόσμο στις κερκίδες, με τον κορωνοϊό να απειλεί την ομαλή διεξαγωγή του, αλλά και τις ομάδες έτοιμες να δώσουν απαντήσεις.

Η οικοδέσποινα Βραζιλία, που υπό τις οδηγίες του Τίτε μοιάζει ασταμάτητη και θέλει δεύτερο σερί τρόπαιο. Παρά το ότι οι παίκτες της διαφώνησαν με την ανάληψη της διοργάνωσης, καθώς η χώρα είναι βαριά χτυπημένη από την πανδημία, τελικά η κρίση δεν προκάλεσε αποχωρήσεις, ούτε μποϊκοτάζ. Η ανανεωμένη Αργεντινή, που υπό τις οδηγίες του Σκαλόνι δείχνει να βρίσκει επιτέλους ισορροπία, έχει σχέδιο και ρόστερ, αναζητώντας απαντήσεις. Την πάντα υπολογίσιμη Ουρουγουάη, που έχει περισσότερα Copa America από κάθε άλλη ομάδα και τους Σουάρες-Καβάνι να σκορπίζουν τρόπο.

Το Περού που αναζητά διέξοδο από την κρίση, τη Χιλή που θέλει να αποδείξει ότι έχει ακόμα κάτι από την λάμψη του 2015 και του 2016, την Κολομβία, που πορεύεται χωρίς τον Χάμες Ροδρίγκες. Αλλά και τις χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδες, εκείνες που θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να γράψουν ιστορία.

Στο σημερινό επεισόδιο του Fanatico Podcast είναι αφιερωμένο στο Copa America, με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, ο οποίος μελετά εδώ και πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο στη Νότια Αμερική, να είναι ο καλεσμένος της ημέρας. Μια ανάλυση για όλες τις ομάδες, παίκτες που ξεχωρίζουν, καθώς όλες εκείνες οι συνθήκες που καθιστούν τη φετινή διοργάνωση πραγματικά ξεχωριστή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This