Επιλογή Σελίδας

Στο θεωρητικά πιο εύκολο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ουραγό ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, ο Πιερικός έμεινε στο 1-1, για τη 16η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, αν και προηγήθηκε με γκολ του Δεμηρτζόγλου στο 17′ δεν κατόρθωσε να κερδίσει την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, η οποία με τέρμα του Λι στις καθυστερήσεις του α’ μέρους πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πιερικός, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για φέτος, δεν ικανοποίησε με τη απόδοσή του, παρουσιάστηκε χωρίς ξεκάθαρο πλάνο, δεν έπεισε ότι θέλει το “τρίποντο” και μοιραία άφησε δύο βαθμούς στο χορτάρι του Α’ ΔΑΚ απέναντι σε έναν αντίπαλο που άφησε καλές εντυπώσεις. Βέβαια, η έκβαση του αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετική αν μία από τις δύο κεφαλιές του Μπενίσκου (61′ και 79′) κατέληγε στα δίχτυα ενώ οι Κατερινιώτες είχαν και δοκάρι με τον Μπουολί στο 4′ και ακυρωμένο γκολ στο 87′ με τον ίδιο παίκτη.

Ο Πιερικός με τον σημερινό βαθμό “έπιασε” τον Ολυμπιακό Βόλου στον 4η θέση της βαθμολογίας, με τους Βολιώτες όμως να έχουν έναν αγώνα λιγότερο, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική στον Βόλο. Την ερχόμενη Κυριακή ο Πιερικός παίζει στην έδρα της Βέροιας.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Μετά από σέντρα Γκατσολάρι ο Μπουολί πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυρίδη, στη συνέχεια κάτοχος έγινε ο Δεμηρτζόγλου που έκανε τη σέντρα από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Κανταρτζή έφυγε άουτ.
5′ Ο Πάλλας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο Τζήμας μπλόκαρε εύκολα.
11′ Σουτ του Γκατσολάρι, μπλόκαρε ο Σταυρίδης.
17′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακας της ΑΕΠ Κοζάνης, Σταυρίδη, σε γέμισμα του Τακίδη, η μπάλα πέρασε από πάνω του, στη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με τον Δεμηρτζόγλου να εκμεταλλεύεται την περίσταση, να γίνεται κάτοχός της, να προχωράει και να στέλνει τη μπάλα στο κενό τέρμα, κάνοντας το 1-0.
21′ Ο Κουκοδήμος έβγαλε ωραία πάσα στον Γκατσολάρι, αυτός στόπαρε με το στήθος, προχώρησε για να βρεθεί τετ α τετ με τον Σταυρίδη αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ Κοζάνης πρόλαβε και απομάκρυνε.
30′ Ο Ταΐρης πάσαρε στον Λι, αυτός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, όμως ο Τζήμας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
34′ Εκτέλεση φάουλ του Πάλλα, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζήμα.
45’+2′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Λι μπήκε στην περιοχή του Πιερικού από αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τζήμα διαμορφώνοντας το 1-1.
57′ Συρτό σουτ του Φράνκο μέσα από την περιοχή, έπεσε και έδιωξε ο Τζήμας.
59′ Ο Γκατσολάρι από αριστερά προτίμησε να κάνει το σουτ στην κλειστή γωνία του Σταυρίδη αντί να δώσει δεξιά στον Μπουολί και ο τερματοφύλακας των Ποντίων μπλόκαρε.

61′ Ο Γκατσολάρι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπενίσκος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Σταυρίδης μπλόκαρε.
70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλλα, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, χωρίς να προβληματιστεί ο Τζήμας.
77′ Μακρινό σουτ του Γκατσολάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
79′ Μετά από σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, ο Μπενίσκος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Σταυρίδης απέκρουσε με δυσκολία.
80′ Σουτ του Πάλλα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
87′ Ο Μπουολί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυρίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Καμερουνέζου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους Κουβαλλάκη (ΕΠΣ Δράμας) και Νταβέλα (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σαββόγλου (ΕΠΣ Ξάνθης).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Τοπαλίδης (69′) του Πιερικού και ο Κοτταρίδης (45′) της ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Τοπαλίδης, Τακίδης, Αποστολόπουλος (89′ Κριεμάντι), Κανταρτζής, Μακρής (89′ Κυβελίδης), Κουκοδήμος, Ίτσιος (60′ Μπενίσκος), Γκατσολάρι, Μπουολί, Δεμηρτζόγλου (60′ Ιντζόγλου).
Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Μαυρίδης, Τουλίκας, Καρανάτσιος, Γαλανόπουλος.
ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο (90’+3′ Βοργιαζίδης), Λι (68′ Τσικόπουλος), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Φράνκο, Τρομπούκης, Πάλλας (80′ Ντινόπουλος), Ταΐρης, Βοριαζίδης Μ. (90’+3′ Τσιάρας), Φωλίνας.
Στον πάγκο: Κουλούσιας, Βενετικίδης, Τσελέπης, Μπόνιος, Ψαρράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This