Επιλογή Σελίδας

Δε θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και την Τρίγλια για τη 16η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ Τρίγλια για την 16η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE  2020-21, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις  13-06-21 στο Δημοτικό Γήπεδο ΒΑΤΑΝ Δήμου Κατερίνης, αναβάλλεται λόγω COVID-19.

Στο μεταξύ, το παιχνίδι Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου που είχε αναβληθεί λόγω αδυναμίας της ομάδας του Βόλου να αγωνιστεί, ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 17.00, στο γήπεδο του Βατάν, όμως, όπως γίνεται αντιληπτό βρίσκεται “στον αέρα” και η διεξαγωγή του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των νέων test στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου.

Η ανακοίνωση για τον ορισμό του Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου:

Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την 13η αγωνιστική, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16.6.21 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο ΒΑΤΑΝ Δήμου Κατερίνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This