Επιλογή Σελίδας

Αντίο με ψηλά το κεφάλι είπε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο νεανικός Μακεδονικός Φούφα που μετά το 71ο έπαιξε με 11 παίκτες κάτω των 20 (οι περισσότεροι και κάτω των 18) ενώ είχε ξεκινήσει με 10, που κέρδισε τον Ερμή Αμυνταίου με 3-2.

Φυσικά επειδή στην Ελλάδα ήμαστε κανείς δεν ξέρει αν τελικά υποβιβαστεί κανείς μιας και δεν ανεβαίνει κανείς από τα τοπικά.

Ο Μακεδονικός (που επιστρέφει στο τοπικό μετά από 5 χρόνια) έδειξε ότι αν είχαμε πλήρη πρωτάθλημα θα πάλευε για την σωτηρία με περισσότερες πιθανότητες ενώ και σε αυτό το πρωτάθλημα το «μισό», αν σε κάποια παιχνίδια δεν έκανε τόσα αμυντικά λάθη θα πάλευε και πάλι για την παραμονή.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος και στα 90 και κέρδισε δίκαια αν και στο τελευταίο 10λεπτο λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει» αφού ο Ερμής μείωσε σε 3-2 και έχασε ευκαιρία για το 3-3.

Φάσεις και γκολ

Στο 6ο οι παίκτες του Φούφα έκλεψαν τη μπάλα στο κέντρο, βγήκαν στην αντεπίθεση με το Τσολάκη να δίνει στο Σπανδωνίδη και αυτός με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 10ο ευκαιρία για το Φούφα όταν ο Μητσόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κωφίδη αλλά δεν μπόρεσε να το νικήσει, η μπάλα γύρισε στον Μαντζόπουλο που σούταρε αλλά και πάλι ο Κωφίδης απέκρουσε και γλύτωσε την εστία του.

Στο 13ο ο Καραφουλίδης σέντραρε με τον Μητσόπουλο να μη βρίσκει όπως ήθελε τη μπάλα από το σημείο του πέναλτι.

Στο 18ο ο Μητσόπουλος μπήκε στη περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Αιχμαλωτίδη. Το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Σπανδωνίδης.

Στο 39ο ο Σπανδωνίδης σέντραρε ο Σωτηριάδης βγήκε πίσω από την άμυνα αλλά για λίγο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

Στο 53ο λάθος της άμυνας του Φούφα ο Μάγγος θα φύγει μόνος αλλά θα πλασάρει άουτ.

Στο 61ο ο Χαριτωνίδης σέντραρε και ο Τσολάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 78ο ο Γιορετζίδης εκτέλεσε φάουλ ο Χάιτας απέκρουσε , ο Ρόμπης έγινε κάτοχος και ο Χάιτας τον ανέτρεψε. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γιορετζίδης.

Στο 84ο ο Μητσόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση σούταρε η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μαρνασίδη που σούταρε αλλά ο Τανελάρι απέκρουσε.

Στο 87ο εκτέλεση κόρνερ Γιορεντζίδη ο Χάιτας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και έγινε το 3-2.

Αμέσως μετά τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Δούμτση να πλασάρει άουτ στο τετ-α-τετ.

Διαιτητές: Μαυριδης-Ζουρνατζίδης- Γκόγκος (Σ.Δ. Ημαθίας). Κίτρινη είδαν οι Γιορετζίδης, Μάγγος.

Μακεδονικός Φούφα: Μήτκας (71ο Χάιτας), Καραβίτης (56ο Ράντζογλου), Μαντζόπουλος, Παπάς, Σωτηριάδης (71ο Φυραρίδης), Κοντογουλίδης, Καραφουλίδης (56ο Χαριτωνίδης), Ρέλκας, Τσολάκης, Σπανδωνίδης, Μητσόπουλος.

Ερμής Αμυνταίου: Κωφίδης (80ο Τανελάρι), Μυλωνάς, Αλιατίδης (46ο Παπαδόπουλος Αλ.), Φιλίππου (80ο Ρακόπουλος), Γιορετζίδης, Αιχμαλωτίδης, Γιώσκος, Γεωργιάδης, Μάγγος (64ο Ρόμπης), Ηλιάδης (69ο Καλαϊτζόπουλος), Δούμτσης.

Πηγή: E Πτολεμαίος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This