Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Αναγέννηση, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Ηρακλή Λάρισας και πλέον προετοιμάζεται για τα πλεϊ-οφ.

Στα αξιοσημείωτα το «pasillo» των παικτών του Ηρακλή Λάρισας. Σε ένδειξη αναγνώρισης της Αναγέννησης, οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα ομάδων του εξωτερικού που υποδέχονται πρωταθλήτριες ομάδες.

Κατά την είσοδο των «κιτρινόμαυρων» λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας έκαναν το γνωστό pasillo, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Μια αξιέπαινη πράξη που η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά γήπεδα.

Η Αναγέννηση μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Μπακρατσά, πάτησε περιοχή, πλάσαρε και νίκησε τον Σπηλιόπουλο, για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ του Ζαφειρίου , ο Κακαβίτσης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Θεολόγης μπλόκαρε με σχετική ευκολία.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι <<άγγιξαν>> το δεύτερο γκολ, όταν ο Κουτρομάνος σέντραρε , ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως <<σταμάτησε>> στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Κουτρουμάνου από πλάγια θέση στην κίνηση, ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 29ο λεπτό μετά από λάθος του Μπιτέλη, ο Ζαφειρίου έκλεψε την μπάλα, σούταρε αλλά ο Αρχοντής μπλόκαρε.

Επτά λεπτά αργότερα οι <<κιτρινόμαυροι>> απείλησαν ξανά, όταν ο Κουτρομάνος σέντραρε, ο Μπακρατσάς σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε.

Στο 41′ η Αναγέννηση κέρδισε φάουλ σε ευνοϊκή θέση. Ο Λώττας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα πήγε στα εξωτερικά δίχτυα του Σπηλιόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χρηστίδης σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα <<σταμάτησε>> στο οριζόντιο δοκάρι του Θεολόγη.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κυλούσαν κυρίως με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή της μπάλας και με τον Ηρακλή Λάρισας να κλείνει καλά τους χώρους του.

Στο 65ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Χρηστίδη , ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Θεολόγη.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κοντός σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 76′ η Αναγέννηση απείλησε ξανά, ο Μπιτέλης σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σπηλιόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής Λάρισας <<σπατάλησε>> μια καλή στιγμή, ο Χρηστίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε αλλά ο Θεολόγης απέκρουσε με γροθιές.

Στο 84′ η Αναγέννηση κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο. Ο Βλαντένοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία , όταν ο Καρακλάγιτς βρέθηκε τετ α τετ, πλάσαρε, αλλά ο Σπηλιόπουλος τον νίκησε , κρατώντας έτσι το 1-0 στο παιχνίδι.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η Αναγέννηση παρέμεινε και τερμάτισε μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου και ήδη προετοιμάζεται για τα πλεϊ-οφ ανόδου, όπου θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Λάρισας μετά την αξιοσημείωτη φετινή του πορεία και την άνετη παραμονή, προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Θεολόγης Μ., Μπακρατσάς (46′ Καρακλάγιτς), Μπακαδήμας, Γκουγούδης, Αρχοντής (8′ λ.τ. Κοντός), Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας (77′ Τσιρογιάννης), Λώττας (46′ Θεολόγης Β.), Χασομέρης (88′ Τζέκος), Μλαντένοβιτς.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Μπαλαμώτης, Στοϊνοβιτς Χ., Τάρτας (85′ Σκαφίδας), Χατζηλιάδης, Μπάμης (85′ Παπαδάκος), Ναρίνογλου (63′ Φώτος), Παρλάντζας, Χριστίδης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This