Επιλογή Σελίδας

Ο Αλμωπός Αριδαίας είχε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά ο Απόλλων Πόντου στις πρώτες του δυο σκόραρε και πήρε τελικά τη νίκη (3-1) εντός έδρας για την 15η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League

O Αλμωπός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς όταν στο 5ο λεπτό αρχικά ο Πέττας έκανε το πλασέ αλλά ο Πολίτης απέκρουσε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βενέτρης σούταρε αλλά ο Πολίτης ξανά έσωσε την ομάδα του.

Στο 10′ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Απόλλων Πόντου σκόραρε για το 1-0 με δράστη τον Παναγιώτου. Στο 15ο λεπτό ο Έππας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 21΄την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ρογγότη για τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ωστόσο και πάλι ο Απόλλων Πόντου σκόραρε στην δεύτερη προσπάθεια του με δράστη αυτή τη φορά τον Καλογέρη. Στο 42ο λεπτό του αγώνα ο Μάνιος έπιασε το ψαλιδάκι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τελικά ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να βρει τον τρόπο να μειώσει και στο 66ο λεπτό έκανε το 2-1 όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκέσιος με ωραία κεφαλιά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο ο Απόλλων Πόντου σκόραρε ξανά στη συνέχεια (στο 89΄με τον Δεινόπαππα) κάνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νυκτάρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης (77′ Φράγκος), Δεινόπαπας, Τουρσίδης (31′ λ.τ Χατζηαθανασίου), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Ρογγότης, Βενέτης (46′ Γκέσιος), Κιουλτζόπουλος (46′ Μεντής), Προκοπίου (62′ Κουρούπης), Κολτσίδας, Μάνιος (81′ Γκαλιέγκος), Ασλαμπάλογλου, Έππας (46′ Χαντζάρας), Πέττας, Λουσέρο.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This