Επιλογή Σελίδας

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τερμάτισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που επικράτησε με 1-0 του Δία Δίου, στο Δίον, για τη 15η αγωνιστική, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρθενική του εμφάνιση στα εθνικά πρωταθλήματα. Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έδειξε ότι ήλθε για να μείνει στην κατηγορία, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Σκόρερ για την ομάδα του Εθνικού ήταν ο Ξυδούς στο 90’+2′, με τους Κεραμιδιώτες να προσπερούν τον Αετό Μακρυχωρίου και να κατατάσσονται τρίτοι στην τελική κατάταξη με 25 βαθμούς. 

Ο Δίας έμεινε στους 13 βαθμούς και στην 11η θέση. Ελπίδες για παραμονή δεν υπήρχαν για την ομάδα του Δίου, στην οποία “κόστισαν” η αδυναμία να κερδίσει εκτός έδρας τον Ερμή Αμυνταίου και το γκολ που δέχθηκε με παίκτη παραπάνω εντός έδρας από τον ΠΟ Φήκης. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας ήθελε να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά, εκτός από λόγους γοήτρου και για να βρίσκεται όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, μήπως και εκμεταλλευτεί τυχόν… ζυμώσεις που ποτέ δε μπορεί να αποκλειστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά, η ήττα δεν άλλαξε κάτι την ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη αφού ο Ερμής Αμυνταίου που βρισκόταν έναν βαθμό πιο πίσω, ηττήθηκε από τον Μακεδονικό Φούφα.

Το “φιλμ” του αγώνα
25′ Ο Ξυδούς βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσικανίδη αλλά το τερματοφύλακας του Δία απέκρουσε σε κόρνερ.
33′ Μετά από σέντρα του Μητράκα από αριστερά, ο Παμλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Παναγιωτίδη που έκανε νέο σουτ το οποίο χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
48′ Το σουτ του Κατσιαμήτα μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.
57′ Ο Κυπαρίσσης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
65′ Ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουτσικανίδη.
67′ Ο Κουτσκιανίδης έδιωξε ενστικτωδώς την κοντινή προβολή του Τσενικλή σε κόρνερ.
76′ Σέντρα Καραμανώλα από δεξιά, κεφαλιά του Παναγιωτίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
78′ Σουτ Σεχολάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
79′ Μακρινό δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστόα του Μελικιάν.
85′ Σουτ Κυπαρίσση έξω από την περιοχή ενώ θα μπορούσε να δώσει δεξιά στον Καραμανώλα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μελικιάν.
90’+2′ ο Ξυδούς εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1 για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γικόζογλου με βοηθούς τους Φράγιο και Αγγελόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Κουτσικανίδης, Αδαμόπουλος, Λαζαρίδης, Λιόλιος, Αποστολίδης, Μητράκας, Φυτόπουλος, Κυπαρίσσης, Παναγιωτίδης, Καραμανώλας (90′ Φωκαΐδης), Παμλίδης (61′ Χασάπης).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ηλίας Μπαζάκος): Μελικιάν, Ρϊζος, Χατζηθεοδωρίδης, Αλσελά, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης Ν. (72′ Καρτσαμπάς Αλ.), Μότσιας (46′ Κόλα Ρ.), Δαλαμήτρας (46′ Σεχολάρι), Ναζλίδης (46′ Τσενικλής), Κατσιαμήτας (61′ Γαρυφαλλόπουλος), Ξυδούς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This