Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ΑΕ Καρίτσας, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας επί του Αετού Μακρυχωρίου, για τη 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Αν και αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, η ομάδα του Απόστολου Στύλου, σε μία αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες, έφτασε στην επικράτηση επί μίας ομάδας που μέχρι σήμερα βρισκόταν στην 3η θέση του πίνακα και έφτασε τους 35 βαθμούς στην τελική βαθμολογία.

Το 0-1 έγινε στο 35′ με γυριστό σουτ του Μιρτολάρι μετά από ωραία σέντρα του Κυπαρίσση. 

Στο 67′ ο Ηλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Κουμπούρα μετά από προσπάθεια του Καραγκούνη. Ο ποδοσφαιριστής του Αετού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 70′ ο Αετός μείωσε στο τελικό 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαμάγκα. Το πέναλτι κέρδισε ο Ζησούλης από τον Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Καρίτσας μετά το 1-2 είχε και δύο δοκάρια με τον Καραγκούνη.

Διαιτητής ήταν ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Γάκο και Δόσκορη (Φθιώτιδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Πατέτσος, Μπάρδας (56′ Γκαμπέτας), Μπλέντι, Ζησούλης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Δρόσος (56′ Μάντζαρης), Παπαδόπουλος (65′ Μητάκος) Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Λεσάι (82′ Μουξιός).
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Δεληγιάννης, Κωτσιόπουλος, Ζαφειρίδης (59′ Τροϊρης), Τόλιος (50′ Λαγδάρης), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (89′ Χασιώτης), Μιρτολάρι (46′ Αλεξίου), Λαμπίρης (59′ Ηλιόπουλος).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This