Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Πιερικού με την Τρίγλια, για τη 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Οι Κατερινιώτες, αν και αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 41′ λόγω αποβολής του Γιαλαμίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έκαναν το 0-1 με σουτ – λόμπα του Γκατσολάρι στο 51′, έπειτα από τροφοδότηση του Κουκοδήμου, όμως οι Χαλκιδικιώτες που μάχονται για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας, εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Δόρη, έπειτα από σέντρα του Τότσκα.

Ο Πιερικός έφτασε τους 24 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον δύο βαθμούς πιο πίσω τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα της Κατερίνης έχει έναν εντός έδρας αγώνα την επόμενη αγωνιστική με την ουραγό και καταδικασμένη ΑΕ Ποντίων Κοζάνης και κλείνει τις υποχρεώσεις του με δύο δύσκολες “εξόδους” στις έδρες της Βέροιας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Τρίγλια με τον σημερινό πόντο έφτασε τους 16 και απέκτησε “συγκάτοικο” στην 6η θέση τον Θεσπρωτό. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δύο βαθμών από Αλμωπό Αριδαίας και Απόλλωνα Πόντου που έχουν 14 (οι Καλαμαριώτες έχουν έναν αγώνα λιγότερο).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Ψύλλο (Λέσβου) και Μανασή (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης):
Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης (54′ λ.τ. Γαλούπης), Βοσκόπουλος, Τσακμάκης, Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι, Δόρης, Τότσκα (90′ Κεχαγιάς), Μπρίτο (75′ Ευθυμιάδης), Ποζατζίδης.

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Κανταρτζής, Χαρτσιάς (88′ Κριεμάντι), Μπουζούκης (88′ Ιντζόγλου), Ίτσιος (68′ Μακρής), Κουκοδήμος (80′ Γαλανόπουλος), Γκατσολάρι (66′ Δεμηρτζόγλου), Μπουολί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This