Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή αλλά σε ένα καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο (άψογη η δουλειά που κάνει ο Βασίλης Μούκας τόσο χρόνια) ο νεανικός Μακεδονικός Φούφα (που ξεκίνησε με 9 παίκτες κάτω των 20 χρονών και μετά το 25ο και την αποχώρηση του Τοπάλη συνέχισε και ολοκλήρωσε με 10 παίκτες κάτω των 20 από τους οποίους οι περισσότεροι είναι και κάτω των 18) πέτυχε την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τα Μετέωρα με 3-2.

Οι γηπεδούχοι υπήρχαν στιγμές που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκαν και ειδικά στο β΄ μέρος κυριάρχησαν και έφτασαν στη δίκαιη νίκη.

Στο 4ο σέντρα Γεωργάκη πλασέ Φωτίκα άουτ ενώ στο 12ο σουτ του Μητσοπούλου μπλόκαρε ο Γκουλιώνης.

Στο 20ο εκτέλεση φάουλ Γεωργάκη άστοχη έξοδος Μήτκα και ο Τσιγαρίδας σε κενή εστία το 0-1.

Ο Φούφας έφτασε στην ισοφάριση 7 λεπτά μετά όταν ο Κοντογουλίδης βρήκε το Σπανδωνίδη που είχε περάσει στο παιχνίδι 2 λεπτά πριν και αυτός με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 30ο ο Ρέλκας σούταρε η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μητσόπουλο που από καλή θέση μέσα στη περιοχή πλάσαρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 45ο ωραία ατομική ενέργεια και σουτ Μητσόπουλου άουτ. Στο 50ο σέντρα Ράντζογλου ο Σπανδωνίδης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ 3 λεπτά μετά σουτ του Γεωργάκη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μήτκας.

Στο 62ο ο Μητσόπουλος ελίχθηκε όμορφα μέσα στη περιοχή σούταρε με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Στο 66ο ο Γεωργάκης βρέθηκε μόνος απέναντι στο Μήτκα αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Φούφα.

Στο 73ο ο Σπανδωνίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρνασίδης με το στήθος έκανε το 2-1 και 6 λεπτά μετά ο Μητσόπουλος με υπέροχη ενέργεια μπήκε στη περιοχή και τη κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μαντζόπουλο που με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.

Στις καθυστερήσεις και μετά από κόντρες στη περιοχή του Φούφα ο Τσιαντούλας με σουτ μείωσε.

Διαιτητές: Πολυχρονίου-Σιδερίδης- Κοκκαλένιος (Σ.Δ. Καστοριάς).

Κίτρινη είδαν οι Μαντζόπουλος, Ρόμπος, Σωτηριάδης και Καταρέλος.

Μακεδονικός Φούφα: Μήτκας (84ο Χάιτας), Καραβίτης (84ο Χαριτωνίδης), Μαντζόπουλος, Παπάς, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης, Ράντζογλου (70ο Βασάκης), Ρέλκας, Τσολάκης (70ο Μαρνασίδης), Τοπάλης (25ο Σπανδωνίδης), Μητσόπουλος.

Μετέωρα ΑΣ: Γκουλιώνης, Αλμπάνης (51ο Μαλάκος) , Μερσιώτης (87ο Κατσικάς), Ρόμπος, Γεωργάκης, Τσιαντούλας , Γκόβαρης, Νάκος (74ο Σακελαρίδης), Γερεντές (87ο Καταρέλος), Φωτίκας (87ο Παπαγεωργίου), Τσιγαρίδας.

Πηγή: E Πτολεμαίος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This