Επιλογή Σελίδας

Νίκησε και ελπίζει ο Π.Ο.Ε μετά το νικηφόρο πέρασμά του από τη Νεάπολη εκεί όπου επικράτησε με 0-1 απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή Λάρισας. Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα θέλανε όσο τίποτα άλλο τη νίκη και στο φινάλε το κατάφεραν.

Η ομάδα της Ελασσόνας θα παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς στο φινάλε απέναντι στη Φήκη, θέλοντας καλύτερο αποτέλεσμα από τα Σέλλανα (δοκιμάζεται στην Κοζάνη) όπου και ισοβαθμούν ενώ θα παίξουν ρόλο και η διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Από την άλλη ο Χρήστος Χατζηλιάδης και ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά και μάλιστα άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Συγκεκριμένα πήραν φανέλα βασικού οι Ντάτσι, Μπαλαμώτης, Αθανασιάς, Χριστακέας, Παπαδάκος, Πορτοκαλίδης, Γαργάλας όπου είναι γεννηθέντες 2004-05.

Παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας και φάνηκε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ΑΛΑΝΑ τα τελευταία χρόνια. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 24΄ ο Στέφανος Σουγλής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη κάνοντας το 0-1.

Μάλιστα ο Π.Ο.Ε θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου στο 37΄με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από πλάγια θέση αλλά ο νεαρός Ντάτσι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να φανεί απειλητικός κυρίως με τους Κακαβίτση και Κίτσιο, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 70΄, γκολ το οποίο δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον παίκτη των «κυανολεύκων», υποστηρίζοντας πως χρησιμοποίησε το χέρι του.

Διαιτητική τριπλέτα: Κολορίζος, Καλύβας, Δοσκόρης (Φθιώτιδας).

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μπαλαμώτης (71΄ Σκαφιδάς), Αθανασιάς (80΄Πορτοκαλίδης), Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Μπάμης, Χριστακέας (64΄ Αναδολού) Κίτσιος (80΄Γαργάλας), Παπαδάκος (71΄Φώτος), Καμπέρης, Κακαβίτσης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης, Μπούσιας (6΄ λ.τ Καραμούλας, 75΄Κουκούλης), Γκαντούνας, Περτζιόνι, Φουρκιώτης, Μουστάκας, Σουγλής, Τσάτσος, Γκαμπέτας, Καραγκούνης.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This