Επιλογή Σελίδας

Παρουσιάζοντας ένα γενικά καλό πρόσωπο, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στη δράση και στις νίκες και πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, με σκορ 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τους Γιαννίτση και Νικλητσιώτη, απέναντι σε μία ομάδα που είχε κάποια καλά διαστήματα αλλά όχι ποιοτικά και ποσοτικά αρκετά για να απειλήσουν περισσότερο τους γηπεδούχους.

Τα πρώτα λεπτά ήταν όπως προβλεπόταν αναγνωριστικά. Πάντως στο 8’ μετά από βαθιά μπαλιά του Γιαννίτση ο Νικλητσιώτης προσπάθησε εντός περιοχής να κοντρολάρει την μπάλα, αλλά πιεζόμενος από τον αντίπαλο αμυντικό είδε τον Μένιο να μπλοκάρει. Από εκεί και πέρα συνεχόμενες ήταν οι σέντρες από αριστερά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο η άμυνα των φιλοξενούμενων κατάφερνε να διώχνει μέχρι το 13’, μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γιαννίτση μετά και από σουτ, για να τη στείλει με κάτι σαν τακουνάκι αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Μένιου και στη συνέχεια εντός της αντίπαλης εστίας για το 1-0!

Γενικά, ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε και στη συνέχεια, και έψαξε το δεύτερο γκολ που θα έκανε το απόγευμά του ακόμη πιο εύκολο. Βέβαια, από το 25’ και μετά ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τον Αλμωπό να έχει 1-2 προσπάθειες χωρίς όμως ν’ ανησυχούν ιδιαίτερα τον Ξενοδόχοβ.

Στο 42’ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου από την αριστερή γωνία της της αντίπαλης μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Κάπως έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει όρεξη αλλά ν’ αρκείται στο ένα τουλάχιστον τέρμα.

Να βρουν ρυθμό ήθελαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με το 2-0 τελικά να έρχεται σχετικά σύντομα για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσαγκαλίδης που είχε περάσει στη θέση του Βουκελάτου έβγαλε στο 53’ τη σέντρα από αριστερά, με τον Παπαδημητρίου απέναντι στον Μένιο να μην μπορεί να πιάσει το σουτ αρχικά, αλλά η μπάλα πέρασε και ο επερχόμενος Νικλητσιώτης την έσπρωξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκε να θέλουν να έχουν συνέχεια και στο 58’ ο Κόλα σούταρε εκτός περιοχής για να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ μία προσπάθεια είναι και νεαρός Κατσούκης στο 63’ με ανάλογη κατάληξη. Στη συνέχεια τα μέλη του Αλμωπού και ενώ έβγαλαν εκνευρισμό εντός του αγωνιστικού χώρου προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο.

Έτσι, από μία εκτέλεση φάουλ γρήγορα στο 66’ η μπάλα έφτασε στον Ρογγότη εντός της περιοχής του Ολυμπιακού Βόλου, όμως κατάφερε από απόσταση αναπνοής να τη στείλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη, στο 69’ ο Λουσέρο έκανε το γυριστό σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το 2-0 έριξε κάπως τους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να λείπουν 2-3… έφοδοι από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» αλλά και η νευρική προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πετύχουν κάποιο γκολ για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Στο 84’ από την άλλη ο Κατσούκης άργησε να σουτάρει και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τον Μένιο, την ώρα που οι παίκτες του Αλμωπού έψαξαν το γκολ της τιμής στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Κάρτες:

Κίτρινες: 73’ Κόλα/3’ Γκέσιος, 57’ Μεντής, 63’ Μάνιος, 84’ Ρογγότης, 93′ Κιουλτζόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (50’ λτ Βασιλούδης), Νικλητσιώτης (62’ Ρόκας), Κόλα, Παπαδημητρίου (85’ Ερέρα), Κατσούκης (85’ Χολέβας), Βουκελάτος (46’ Τσαγκαλίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, Μάνιος (65’ Λουσέρο), Ρογγότης, Μεντής (79’ Κιουλτζόπουλος), Αμαραντίδης (65’ Έππας), Γκέσιος (77΄Χαντζάρας), Μιγκέλ (79’ Λόμπα), Πέττας, Κολτσίδας.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This