Επιλογή Σελίδας

Το έσωσε στο τέλος ο Θεσπρωτός. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα με γκολ στις καθυστερήσεις αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, την Κυριακή (30/5), για την 14η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League.

Με αυτό τον τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην 8η με 12 βαθμούς και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Πόντιοι που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τώρα την πρώτη τους νίκη, έμειναν στην τελευταία θέση με 5 πόντους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με ένα σουτ του Λι, το οποίο απέκρουσε ο Κίναλης στο 8’. Πέντε λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 13’, ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη του ευκαιρία με σουτ του Πέντσα, το οποίο μπλόκαρε ο Σταυρίδης. Στο 18’, ο Ταϊρής δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη φάση από πλευράς δύο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο, με την κεφαλιά του Λι στο 50’ να την μπλοκάρει ο Κίναλης. Στο 58’, ο Ραμίρεζ επιχείρησε ένα σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Στο 62΄, ο Πατσέκο σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Σταυρίδη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 73’, ο Παλλάς σούταρε άουτ, δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού. Τελικά, στο 88’, η Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης άνοιξε το σκορ με σουτ του Ντινόπουλου για το 1-0, αλλά η ομάδα της Ηγουμενίτσας έσωσε την παρτίδα με γκολ του Σαραντίδη στο 90’+3 για το τελικό 1-1.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Τυριακίδη και Μποζατζίδη του Συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Βουρνέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο, Λι, Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας, Ταϊρης, Νικολίτσας, Τρομπούκης, Φωλίνας

ΘεσπρωτόςΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Τ. Γώγος (63’ Πουφλής), Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πέντσας, Σαραντίδης, Σταυρίδης, Γκανσιέρ, Πατσέκο, Ραμίρεζ.

Πηγή: A Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This