Επιλογή Σελίδας

Δε μπόρεσε να κρατήσει “ζωντανό” το “όνειρο” της παραμονής ο Δίας Δίου που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γνώρισε βαριά ήττα στο Προάστιο Καρδίτσας από τον ΑΟ Σελλάνων με 5-0 και απώλεσε τις όποιες ελπίδες είχε για σωτηρία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έμεινε στους 13 βαθμούς, τρεις πίσω από τον σημερινό της αντίπαλο αλλά και τον ΠΟ Ελασσόνας και με -11 συντελεστή τερμάτων δε μπορεί να περιμένει κάτι άλλο εκτός από ένα θαύμα στην τελευταία αγωνιστική, με τις τρεις ομάδες να παίζουν όλες απέναντι σε αδιάφορους αντιπάλους.

Οι Καρδιτσιώτες με την ευρεία νίκη τους ξεπέρασαν σε διαφορά τερμάτων τους Ελασσονίτες, έχοντας +1 γκολ έναντι -2 της ομάδας της Λάρισας.

Το σκορ για την ΑΟ Σελλάνων άνοιξε ο Τζάνης στο 11′ με σουτ.

Το 2-0 έγινε στο 23′ με σουτ του Πρισικάρου.

Στο 37′ ο Παππάς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, όμως ο Δίας δεν κατόρθωσε να εκμεταλλεύτει την αριθμητική υπεροχή, με το 2-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, ο Πρισικάρου με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ “γράφοντας” το 3-0.

Στο 88′ ο Τσιάτας με κοντινό πλασέ έπειτα από συρτή σέντρα του Γραμματικού και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών του Δία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 90’+2′ ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της καρδιτσιώτικης ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Δεληγιάννης, Γερεντές, Τζάνης, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Αετόπουλος, Γόρδιος, Γεωργαντζάς (54′ Γραμματικός Β.), Τσουμάνης (81′ Γραμματικός Κ.), Πρισακάρου (81′ Τσιάτας).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Δερμίσης, Φυτόπουλος, Λιόλιος, Αδαμόπουλος, Δημηνάς, Αποστολίδης, Γεωργαντάς, Μητράκας, Παναγιωτίδης, Καραμανώλας.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κυπαρίσσης, Παμλίδης, Λαζαρίδης, Φωκαΐδης, Καραθάνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This