Επιλογή Σελίδας

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αετό Μακρυχωρίου αφού κατάφερε δύο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος να «σφραγίζει» την παραμονή του στην κατηγορία μετά τη σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στα Μετέωρα.

Θετική η χρονιά για την ομάδα του δήμου Τεμπών αφού κατάφερε τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή. Ο Αετός είχε δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ με τους Σιάτρα (3΄) και Λεσάι (20΄) αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Στο 7΄ένα καλό σουτ του Γερεντέ εξουδετέρωσε ο Πατέτσιος, για να φτάσουμε στο 31΄όταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας και εκτέλεση κόρνερ του Λεσάι, έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με τους Λεσάι (37΄) και Κουμπούρα (45΄). Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και στο 50΄το εξαιρετικό σουτ του Μάντζαρη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52΄ο Φωτίκας από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Και στο 73΄ ο Βασίλης Κατσαμάγκας με σουτ πέτυχε το 2-0 και «σφράγισε» έτσι τη νίκη του Αετού, φτάνοντας τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα.

Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ένα καλό σουτ του Καλόγηρου στο 75΄το οποίο απέκρουσε ο Βλαχάβας, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιγαρίδας, Δόσκορης και Γάκος (Φθιώτιδας).

Αετός Μακρυχωρίου (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Πατέτσιος, Γκαμπέτας (58΄Μητάκος), Μπλέντι, Ζησούλης (74΄Γκαμπούρας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Λεσάι (58΄Κολοβός), Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Δρόσος (39΄Μάντζαρης), Παπαδόπουλος (74΄Καλόγηρος).

Μετέωρα (Γ. Ράτζας): Βλαχάβας, Γκόβαρης, Ρόμπος, Τσιαντούλας, Γεωργάκης, Τσιγαρίδας, Αλμπάνης Β. (75΄Σακελλαρίδης), Αλμπάνης Α. (57΄Μαλάκος), Παπαευθυμίου, Γερεντές (75΄Νάκος), Φωτίκας.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This