Επιλογή Σελίδας

Νίκη σωτηρίας πέτυχε η Κοζάνη κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα με σκορ 2-0 και τώρα πλέον πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να κινδυνέψει στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν με Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας και τα Σέλανα εντός.

Αυτό που πέτυχε η Κοζάνη τους περίπου τρεις τελευταίους μήνες ήταν πραγματικός άθλος και άξιο να αναφερθεί. Στήθηκε μια ομάδα σχεδόν από την αρχή και εκεί που ήταν αμφίβολη ακόμα και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής , οι νέοι ιθύνοντες της ομάδας με στοχευμένες κινήσεις κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Στα καθαρά αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την Κοζάνη να έχει τον έλεγχο αλλά με τον Μακεδονικό καλά οργανωμένο στην άμυνα να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 33′ μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Μαυροματίδη. Το σκορ έκλεισε ο Δινοβίτσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 80′ .

Το πέναλτι το είχε κερδίσει ο ίδιος

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4′ κάθετη Αλεξίου στον Μαυροματίδη , σουτ μέσα από την περιοχή άστοχο .

Στο 17′ απευθείας κόρνερ με τον Τοπάλη, διώχνει δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Στόικος

Στο 26′ Συράκος στο Μαυροματίδη αυτός κάθετη μπαλιά τετ α τετ στον Τσώτσο που θα προσπαθήσει να πλασάρει , αλλά ο τερματοφύλακας του Φούφα Δημητριάδης σώζει .

Στο 33′ σέντρα Παπαδόπουλου, στοπάρισμα του Μαυροματίδη πιάνει ωραίο σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη για το 1-0.

Στο 36′ κεφαλιά Τσώτσου από κοντά σώζει ο Δημητριάδης.

Στο 43′ βαθιά μπαλιά Παπαδόπουλου στον Μαυροματίδη που θα μπει στην περιοχή θα πιάσει το σουτ αλλά ο Δημητριάδης σώζει .

Στο 57′ αντεπίθεση της Κοζάνης με το Σβίρο που θα σπάσει στον Δινοβίτση , αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Δημητριάδης

Στο 60′ σέντρα Θεοδουλίδη χάνει τη μπάλα ο Στόικος, αλλά προ του Καραφουλίδη διώχνει σωτήρια ο Σβίρος .

Στο 65′ σουτ Τοπάλη από καλό σημείο , κόντρα και κόρνερ.

Στο 80′ ανατροπή του Δινοβίτση και πέναλτι .Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος, θα είναι εύστοχος και θα κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του

Στο 84′ σουτ Θεοδουλίδη διώχνει σε κόρνερ ο Στόικος .

Διαιτητής: Σουλίδης Ε. (ΣΔ Κοζάνης)
Βοηθοί: Μπέκας (ΣΔ Ημαθίας), Πραχάλης (ΣΔ Κοζάνης)

Κοζάνη ΦΣ (Κερλίδης): Στόικος, Αλμασίδης, Δινοβίτσης, Πιρίτζαους, Σερσέμης, Τσαγκαλίδης (α.α. 55’ Μαντώς), Συράκος (72’ Χατζηστεφάνου), Αλεξίου (46’ Παπαδόπουλος Θ.), Μαυροματίδης (α.α. 46’ Σβίρος), Τσώτσος, Ιωάννου (α.α. 21’ Παπαδόπουλος Δ.).

Μακεδονικός Φούφα (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Ματζόπουλος (78’ Κοντογουλίδης), Σωτηριάδης, Πάλλας, Καραβίτης, Ρέλκας, Αμαραντίδης, Τοπάλης, Σπανδωνίδης (55’ Θεοδουλίδης), Μητσόπουλος (55’ Καραφουλίδης), Χάιτας (62’ Μαρνασίδης).

Πηγή: Ματιές στα Σπορ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This