Επιλογή Σελίδας

Η Αναγέννηση επικράτησε με σκορ 5-0 του Ερμή Αμυνταίου και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Από το πρώτο κιόλας μισάωρο οι «κιτρινόμαυροι» κλείδωσαν τη νίκη και έπειτα έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπιτέλης σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωφίδη.

Ένα λεπτό αργότερα, η Αναγέννηση έφτασε κοντά στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Χασομέρης πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Κωφίδης μπλόκαρε.

Στο 8ο λεπτό οι <<κιτρινόμαυροι>> άνοιξαν το σκορ στο παιχνίδι, όταν μετά από σέντρα του Πολίτη, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ από πλάγια θέση. Ο Μπιτέλης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Κωφίδη , διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 22′ η Αναγέννηση πέτυχε το τρίτο της γκολ στην αναμέτρηση, όταν ο Χασομέρης με σουτ έξω από την περιοχή ψηλοκρέμασε τον Κωφίδη, σημειώνοντας το 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα οι <<κιτρινόμαυροι>> πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα στην αναμέτρηση, όταν ο Γκουγκούδης γύρισε στο σημείο του πέναλτι, ο Μπακρατσάς με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για το 4-0.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, ο Γκουγκούδης σέντραρε, αλλά με προβολή ο Μπιτέλης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Λήξη πρώτου μέρους με την Αναγέννηση να προηγείται στο σκορ με 4-0, χάρη στο πρωσοπικό χατ τρικ του Χασομέρη στο 8,12,22 και στο γκολ του Μπακρατσά στο 27′.

Στο 52′ σουτ του Κουτρουμάνου από πλάγια θέση, η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Κουτρομάνος σέντραρε, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά , αλλά ο Κωφίδης απέκρουσε.

Στο 59′ η Αναγέννηση απείλησε ξανά , όταν ο Καρακλάγιτς βγήκε τετ α τετ , πλάσαρε αλλά ο Κωφίδης απέκρουσε.

Τρία λεπτά αργότερα , ο Καρακλάγιτς γύρισε στον Χασομέρη, ο οποίος με εντυπωσιακό τακουνάκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωφίδη.

Στο 67′ ο Πολίτης με ωραία ατομική ενέργεια , πάτησε περιοχή, πλάσαρε αλλά ο Κωφίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για πέμπτη φορά στο παιχνίδι, όταν μετά από κόρνερ του Πολίτη, ο Ξέρρας πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 5-0.

Στο 75′ ο Τσιρογιάννης πάτησε περιοχή, σούταρε αλλά ο Κωφίδης απέκρουσε με τα πόδια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκουγκούδης βρέθηκε απέναντι από τον Κωφίδη , με τον γκολκίπερ να αποκρούει.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γκουγκούδης σούταρε από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 81′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Ερμή, όταν ο Δούμτσης πλάσαρε αλλά ο Τσιάμης μπλόκαρε με σχετική ευκολία.

Τρία λεπτά αργότερα οι <<κιτρινόμαυροι>> απείλησαν ξανά , ο Ξέρρας βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η Αναγέννηση παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς και ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με την Καρίτσα, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Περισσότερα σε λίγο…

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Τσάμης, Μπακρατσάς, Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς (46′ Μπλαντένοβιτς), Αρχοντής, Κουτρομάνος (63′ Κοντός), Πολίτης, Μπιτέλης (68′ Καρακλάγιτς), Τζέκος (46′ Ξέρρας), Χασομέρης (58′ Τσιρογιάννης).

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This