Επιλογή Σελίδας

Ούτε στην Ελασσόνα σταμάτησε το “εξπρές” της ΑΕ Καρίτσας, με την ομάδα της Πιερίας να κερδίζει 1-0 και να παραμένει ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην κορυφή του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το… δρόμο της νίκης για την ΑΕ Καρίτσας άνοιξε στο 13′ ο Κυπαρίσσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 87′ ο Καραγκούνης.

Έτσι, Καριτσιώτες και Καρδιτσιώτες αναμένεται να… λύσουν τις διαφορές τους την Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πιερίας καθώς η διαφορά τερμάτων είναι +32 για την Αναγέννηση Καρδίτσας έναντι +22 της ΑΕ Καρίτσας. Έτσι, η νίκη είναι “μονόδρομος” για τους παίκτες του Απόστολου Στύλου στην προσεχή αναμέτρηση.

Το “φιλμ” του αγώνα (με πληροφορίες από το elassona884)
9′ Σουτ του Γκαμπέτα, απέκρουσε ο Ζωγράφο
13′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κυπαρίσσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1 για την ΑΕ Καρίτσας.
77′ Ο Λαγός έκοψε τον Λαμπίρη πριν αυτός γίνει απειλητικός.
79′ Το σουτ του Λαγού, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, έφυγε άουτ χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Ζωγράφο.
85′ Ο Λαγός έκανε γέμισμα, η μπάλα κατέληξε στον Σουρλή που σέντραρε από δεξιά για τον Καραμούλα που εν κινήσει έκανε το πλασέ το οποίο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζωγράφου.
88′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από σέντρα του Κυπαρίσση ο Καραγκούνης έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Γούπο διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας Σ. με βοηθούς τους Μανασή και Λεωνίδα Κ. (ΕΠΣ Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι, Φουρκιώτης, Γκαμπέτας, Τσάτσος, Αθανασούλης (75′ Σουγλής), Λαζαρίδης (58′ λ.τ. Μπούσιας), Καραγκούνης (55′ λ.τ. Μουστάκας).
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Τόλιος (63′ Καλαϊτζής), Παπαγεωργίου, Λαγδάρης, Ζαφειρίδης, Τροΐρης, Παλαιοπάνος (89′ Μυρτολλάρι), Κυπαρίσσης, Αλεξίου (46′ Καραγκούνης), Γκίκα (77′ Λαμπίρης), Παπαϊωάννου (81′ Δημητρουλόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This