Επιλογή Σελίδας

Νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στο “όνειρο” της παραμονής πέτυχε ο Δίας Δίου, επικρατώντας με 3-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης, για τη 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μητράκας στο 39′, Γεωργαντάς στο 44′ και Παναγιωτίδης στο 59′, ενώ στο 80′ ο Δίας είχε και δοκάρι με τον Αποστολίδη.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έφτασε τους 13 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΟ Ελασσόνας που έχασε από την ΑΕ Καρίτσας και τον ΑΟ Σελλάνων που είχε ρεπό. Το κριτήριο κατάταξης είναι η διαφορά τερμάτων κι έτσι αυτή τη στιγμή πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται ο ΠΟ Ελασσόνας (-3) ενώ ακολουθούν οι ΑΟ Σελλάνων (-4) και Δίας Δίου (-6).

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Καραμανώλας ολιγώρησε μέσα στην περιοχή του Οικονόμου με αποτέλεσμα να κοπεί.
8′ Κεφαλιά του Κυπαρίσση του Δία, από το σημείο του πέναλτι έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δραχαλίβα.
37′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Καραμανώλας μπήκε στην περιοχή από δεξια και έκανε τη συρτή σέντρα σουτ και ο επερχόμενος Μητράκας από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Πιερίας.
44′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Δερμίσης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Κυπαρίσση, απέκρουσε ο Δραχαλίβας αλλά ο Γεωργαντάς πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 2-0.

 59′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Παναγιωτίδης λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με κοντινό πλασέ μετά από επέλαση και συρτή σέντρα του Μητράκα από αριστερά,
“έγραψε” το 3-0.
80′ Εκπληκτικό σουτ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος με την πλευρά του Δία να διαμαρτύρεται ότι πέρασε τη γραμμή.
87′ Πλασέ του Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Μαλανδρή και Τσιρώνα (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Φυτόπουλος, Λιόλιος, Αποστολίδης (89′ Παγωνίδης), Μητράκας (71′ Καραθάνος), Δημηνάς (71′ Λαζαρίδης), Κυπαρίσσης (58′ Παναγιωτίδης), Καραμανώλας (89′ Φωκαΐδης), Γεωργαντάς.
Στον πάγκο: Παμλίδης, Κουτσικανίδης, Μανίκας, Χασάπης
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Δραχαλίβας Ν., Παϊτέρης (65′ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Ευθυμιάδης, Αρσένης (33′ λ.τ. Χατζής), Ντούφας, Μουλτσιάς, Βλαχάκης, Ποτός, Δραχαλίβας Σ. (82′ Παπαθανασίου).
Στον πάγκο: Κατοτικίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This