Επιλογή Σελίδας

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα η Αναγέννηση επιστρέφει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Μετέωρα, καθώς επικράτησε με σκορ 0-4 της τοπικής ομάδας και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Η Αναγέννηση μπήκε από την αρχή με διάθεση να βρει το γρήγορο γκολ και παραλίγο να το πετύχει, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μόλις στο 2ο λεπτό.

Στο 22’ η ΑΣΑ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, όταν ο Πολίτης με τρομερή ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ, νίκησε το Γκουλιώνη, για το 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να πιέζουν, με στόχο ακόμα ένα γκολ. Τελικά διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 34΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη, ο Νίκιτς με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, σημειώνοντας το 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΣΑ ο Λώττας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκουλιώνη.

Λήξη πρώτου μέρους με την Αναγέννηση να προηγείται με 0-2, χάρη στα γκολ του Πολίτη στο 22’ και του Νίκιτς στο 34’.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και το προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στο 68ο λεπτό η Αναγέννηση «κλείδωσε» οριστικά το τρίποντο, όταν ο Ξέρρας από πλάγια θέση με εξαιρετικό πλασέ , νίκησε τον Γκουλιώνη, για το 0-3.

Αμέσως μετά απείλησε εκ νέου, όμως τα σουτ των Μπακρατσά και Μπακαδήμα κατέληξαν άουτ.

Στο 75′ ο Πολίτης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση με τον Μπακαδήμα να πηδά πιο ψηλά από όλους και να παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γκουλιώνη.

Ο Πολίτης στο 90ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλιώνη, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ.Ξηρογιάννη δεν άλλαξε τίποτα με την ΑΣΑ να παίρνει τη νίκη με σκορ 0-4.

Μετά και την σημερινή νίκη η Αναγέννηση παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου με 29 βαθμούς και στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερμή Αμυνταίου στο ΔΑΚ.

Μετέωρα ΑΣ: Γκουλιώνης, Γεωργάκης (76′ Σακελλαρίδης), Γκόβαρης, Ρόμπος, Μερτσιώτης, Παπαευθυμίου, Φωτίκας, Α. Αλμπάνης (76′ Τσιάμης), Γερεντές (53′ Μαλάκος), Ψύρρας (53′ Νάκος), Τσιγαρίδας (84′ Παπαγεωργίου).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Μπακρατσάς (72′ Κουτρομάνος), Γκουγκούδης, Νίκιτς, Αρχοντής, Θεολόγης, Πολίτης, Μπιτέλης (72′ Μπαγαδήμας), Τζέκος (53′ Ξέρρας), Λώττας (53′ Κοντός), Χασομέρης.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This