Επιλογή Σελίδας

Ο Πανσερραϊκός μας νίκησε την ΑΕΠ Κοζάνης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League

και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Τρίγλια και Θεσπρωτό, ο Πανσερραϊκός έκανε το τρία στα τρία, νικώντας την ΑΕΠ Κοζάνης με 1-0, χάρη στην κεφαλιά του Φαμπρίτσιο Κόντσι στο 85ο λεπτό.

Ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πανσερραϊκό να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά βρήκε απέναντι του μια ομάδα που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε το μυαλό της μόνο στην άμυνα και πως θα προστατέψει την εστία της.

Δύο κεφαλιές του αρχηγού των γηπεδούχων, Δημήτρη Γκούρτσα, που «μπλόκαρε» ο πορτιέρε της ΑΕΠ Κοζάνης, Σταυρίδης, ήταν οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Πανσερραϊκό να πιέζει περισσότερο την Κοζάνη. Η πίεση και η επιμονή των παικτών του, έφερε το γκολ, με τον Αργεντινό, Φαμπρίτσιο Κόντσι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, πέντε λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα και να δίνει στον Πανσερραϊκό μας, τους τρεις βαθμούς.

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (57′ Κόντσι), Κρητικός, Μαρκιόνι (85′ Ολαϊτάν), Μασκανάκης (70′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Γκούρτσας (57′ Πράντο).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο (73′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (69′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (73′ Ντινόπουλος), Νικολίτσας, Ταΐρης, Αιχμαλωτίδης (46′ Βοριαζίδης (87′ Λι), Φωλίνας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This