Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πιερικός που έχασε 0-2 από τη Καβάλα για τη 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. Οι Καβαλιώτες έφτασαν στο “τρίποντο” χάρη σε γκολ του Βαλαβανόπουλου στο 21′ και Κόκκορη στο 50′ και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τη Βέροια. Ο Πιερικός έμεινε στους 20 βαθμούς και στην 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άγγιξαν το γκολ δύο φορές στα πρώτα λεπτά αλλά οι Καραγκιολίδης στο 6′ και Μπουολί στο 8′ κράτησαν το μηδέν για τον Πιερικό, ο οποίος είχε τις δικές του καλές στιγμές στη συνέχεια για να ανοίξει το σκορ. Οι Κατερινιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 18′ με τον Γκατσολάρι που απέφυγε τον Κυρίτση αλλά το πλασέ του σε κενό τέρμα από αριστερά βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 20′ η Καβάλα με σύμμαχο την τύχη άνοιξε το σκορ, όταν ο Ορφανίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η χτύπησε στον Βαλαβανόπουλο και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Καραγκιολίδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ αλλά ήταν η Καβάλα που είχε την επόμενη μεγάλη στιγμή στο ματς όταν ο Βαλαβανόπουλος σούταρε αλλά ο Καραγκιολίδης απέκρουσε σωτήρια.

Ο Πιερικός “άγγιξε” την ισοφάριση στο 45′ αλλά η κεφαλιά του Τακίδη έφυγε άουτ ενώ ο ίδιος παίκτης δε μπόρεσε στο 47′ να βρει τη μπάλα με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Γκατσολάρι.

Στο 50′ Καραγκιολίδης και Τακίδης δε συνεννοήθηκαν μεταξύ τους στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής του Πιερικού με αποτέλεσμα ο Κόκκορης να κλέψει τη μπάκα και να τη στείλει στο κενό τέρμα διαμορφώνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια, οι Καβαλιώτες, διαχειρίστηκαν το προβάδισμα απέναντι σε έναν Πιερικό που ήταν μπλοκαρισμένος, με την απουσία των τραυματιών Παπαδόπουλου και Δεμηρτζόγλου να είναι εμφανής στις πτέρυγες και οι όποιες προσπάθειες έγιναν για ένα γκολ από πλευράς γηπεδούχων δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 στο 72′ αλλά ο Καραγκιολίδης απέκρουσε το σουτ του Γαβριηλίδη και στη συέχεια ο Αδαμάκης δε μπόρεσε να κάνει τη προβολή.

Στο 86′ ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι το Κολλαρά αλλά ο διαιτητής Γιουματζίδης είχε αντίθετη άποψη, με το 0-2 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του katerinisport.gr.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Ο Βαλαβανόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγκιολίδη και έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλάκα να διώχνει σε κόρνερ.
8′ Σουτ του Βαλαβανόπουλου μέσα από την περιοχή, ο Μπουολί έδιωξε πάνω στη γραμμή!
10′ Ο Μπουολί μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε τη σέντρα αλλά προ του Τοπαλίδη έδιωξε ο Θωμαΐδης σωτήρια.
11′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι από δεξιά, ο Τοπαλίδης δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει και να απομακρυνθεί.
16′ Εκτέλεση φάουλ του Γκατσολάρι από δεξιά, κεφαλιά του Γιαλαμίδη στην “καρδιά” της άμυνας της Καβάλας, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυρίτση.
16′ Εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη από μακριά, η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή και έφτασε στον Στίκο που έκανε την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.
18′ Σε αντεπίθεση για τον Πιερικό ο Γκατσολάρι βρέθηκε κάτοχος της μπάλας στο αριστερό άκρο, απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αντί να δώσει δεξιότερα στον Μπουολί, προτίμησε να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
20′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ορφανίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Βαλαβανόπουλο και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Καραγκιολίδη, με τους Καβαλιώτες να φτάνουν έτσι στο 0-1!
22′ Σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, ο Γκατσολάρι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με τον Κυρίτση να μπλοκάρει.
23′ Μετά από σέντρα του Αδαμάκη ο Βαλαβανόπουλος σούταρε άουτ.
34′ Μετά από πάσα του Κοκκόρη ο Βαλαβανόπουλος έκανε το σουτ αλλά ο Καραγκιολίδης έπεσε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
42′ Μακρινό σουτ του Χαρτσιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι από δεξιά, κεφαλιά του Τακίδη στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.


47′ Εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι από δεξιά, δε μπόρεσε ο Τακίδης να βρει τη μπάλα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει άουτ.
50′ ΓΚΟΛ! 0-2: Καραγκιολίδης και Τακίδης δε συνεννοήθηκαν μεταξύ τους στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής του Πιερικού με αποτέλεσμα ο Κόκκορης να κλέψει τη μπάλα και να τη στείλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
53′ Κεφαλιά του Τακίδη, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί “παραθυράκι” του Κυρίτση.
65′ Ο Χαρτσιάς μέσα από την περιοχή έβγαλε πάσα στον Κυβελίδη αλλά αυτός δε μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά προ του Κυρίτση.
72′ Σουτ του Γαβριηλίδη, απέκρουσε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τη μπάλα ο Καραγκιολίδης αλλά ο Αδαμάκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
73′ Σουτ του Ίτσιου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.
75′ Συρτό σουτ του Κυβελίδη από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο Κυρίτσης.
86′ Ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κολλαρά αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη, τιμωρώντας με κίτρινη κάρτα τον Νίκο Θεοδοσιάδη, για διαμαρτυρία.
90’+3′ Εκτέλεση φάουλ του Κυβελίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Δέλλιο (Πέλλας) και Φραγιό (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής ήταν ο Καλατζής (Θεσσαλίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ίτσιος (39′) και Γκατσολάρι (71′) του Πιερικού και ο Θωμαΐδης (30′) της Καβάλας.

Επίσης, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα και ο Νίκος Θεοδοσιάδης στις διαμαρτυρίες για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πιερικού στο 86′ σε χέρι του Κολλαρά.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Τακίδης (54′ Μπουζούκης), Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Χαρτσιάς, Μακρής (54′ Μηλιώτης), Ιντζόγλου (54′ Κυβελίδης), Ίτσιος (78′ Καρανάτσιος), Γκατσολάρι (78′ Κουκοδήμος), Μπουολί.
Στον πάγκο: Τζήμας, Κανταρτζής, Κριεμάντι, Μαυρίδης.

ΑΟ Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκος, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (66′ Κέρθι), Θωμαΐδης, Βαλαβανόπουλος (71′ Κολλάς), Ορφανίδης, Αδαμάκης (78′ λ.τ. Γιαλαμούδης).
Στον πάγκο: Σταθάκης, Παπαδόπουλος, Τενεκές, Βακιρτζής, Γερογιάννης, Δεληγιαννίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This