Επιλογή Σελίδας

Την παρουσία του στη Γ’ Εθνική και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εξασφάλισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 1-0 τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας, για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το γκολ για την ομάδα του Ηλία Μπαζάκου πέτυχε στο 58′ ο Χατζηδίμπας.

Ο Εθνικός έφτασε τους 22 βαθμούς και “σκαρφάλωσε” στην 3η θέση του πίνακα, απέχοντας πλέον 9 βαθμούς από τον σημερινό της αντίπαλο που βρίσκεται στη 10η θέση, η οποία οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεδομένου όμως ότι η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων δεν έχει κάνει το ρεπό της, οι Κεραμιδιώτες από σήμερα μπορούν να γιορτάζουν την παραμονή και να σχεδιάζουν την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου ήταν ανώτερη στο α’ μέρος, είχε δοκάρι με τον Τσενικλή αλλά και άλλες τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τους Μαργαρίτη, Τσενικλή και Σεχολάρι, με το 0-0, όμως, να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν με τον Τσουμάνη στο 47′ ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Καλαϊτζίδη.

Το “χρυσό” γκολ για τους Κεραμιδιώτες πέτυχε στο 58′ ο Χατζηδίμπας με σουτ.

Στο 69′ η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι όμως ο Πρισακάρου που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά το σκορ δεν άλλαξε, με τον Εθνικό να πανηγυρίζει το “τρίποντο” με το οποίο “σφράγισε” το “εισιτήριο” της παραμονής.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Αετόπουλος (81′ Γερεντές), Τζάνης, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Τσιαντής, Γεωργαντζάς (81′ Γραμματικός Κ.), Γόρδιος (64′ Πρισακάρου), Τσουμάνης, Γραμματικός.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ηλίας Μπαζάκος): Καλαϊτζίδης Α’, Καρτσαμπάς Α’. ( 70′ Αλσελά), Κόλα Φ., Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης Ν., Τσενικλής, Δαλαμήτρας, Σεχολάρι (75′ Παππάς), Κατσιαμήτας (70′ Ξυδούς), Μαργαρίτης (60′ Γιαζιτζόγλου Σ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This