Επιλογή Σελίδας

O Αλμωπός Αριδαίας παρότι έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Βέροια εντός έδρας για την 13η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League.

Ηρωϊκή προσπάθεια από τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Βέροια εντός έδρας για την 13η αγωνιστική του Βόρειο Ομίλου στην Football League.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον Αλμωπό που στο 5ο λεπτό έχασε τον Μανίσογλου με τον Μεντή να περνάει στη θέση του. Στο 40ο λεπτό αποβλήθηκε για τον Αλμωπό Αριδαίας ο Ασλαμπάλογλου σε μια φάση που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από την ομάδα μιας και θεώρησαν ότι πολύ εύκολα ο διαιτητής Κατσικογιάννης πήρε αυτή την απόφαση.

Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης η Βέροια είχε δοκάρι σε σουτ του Καραγιάννη. Στο 67΄οι άνθρωποι του Αλμωπού Αριδαίας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να μην δίνει την εσχάτη των ποινών.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, Μάνιος (84′ Γκέσιος), Ρογγότης, Μανίσογλου (5′ λ.τ Μεντής (84′ Κιουλτζόπουλος), Έππας, Ασλαμπάλογλου, Μιγκέλ, Πέττας, Χαντζάρας (55′ Λουσέρο).

Βέροια ΝΠΣ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (69′ Μουχάλης), Πεταυράκης (69′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (69′ Οικονόμου), Καραγιάννης (77′ Μούργος), Πασάς (84′ Σιμόνι), Πόζογλου, Λουκίνας.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This