Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δύο γκολ του Μητράκα και ένα του Παναγιωτίδη, ο Δίας Δίου κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τον Μακεδονικό Φούφα και πήρε βαθιά βαθμολογική “ανάσα”, μειώνοντας την απόσταση από τη σωτηρία στους τρεις βαθμούς. Πλέον, τρεις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη ελπίζει βάσιμα στην παραμονή και περιμένει την Τετάρτη τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε έναν ακόμη “τελικό”.

Το “φιλμ” του αγώνα (με πληροφορίες από e-ptolemeos)
9′ Μετά από σέντρα του Θεοδουλίδη ο Χάιτας δε βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα.
17′ Σουτ του Τοπαλη, η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Σπανδωνίδης αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
27′ Σουτ του Λούσιου, η μπάλα έφυγε άουτ.
29′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μητράκας εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας και με βρέθηκε τετ α τετ με τον Μήτκα τον οποίο νίκησε με σουτ, κάνοντας το 0-1.ο
33′ Ο Παναγιωτίδης μετά από λάθος των γηπεδούχων έξω από την περιοχή επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Μήτκα αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
37′ Σουτ του Σπανδωνίδη, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.
42′ Σουτ του Παπά, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.
45′ Μετά από σέντρα του Τοπάλη ο Παπάς δε μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στο κενό τέρμα.

48′ Σουτ του Αποστολίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Μήτκας.
49′ Εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
53′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Μητράκας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε το 0-2.
55′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, ο Χάιτας έκανε το πλασέ, η μπάλα πήρε ύψος, χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την άμυνα του Δία προ του Ρέκλα.
79′ ΓΚΟΛ! 1-2: Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπάλη. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Αδαμόπουλου μετά από σέντρα του Μητσόπουλου.
85′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Παναγιωτίδης “κρέμασε” τον Μήτκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
90’+3′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα:
Μήτκας, Μαντζόπουλος (77′ Γουρζουλίδης), Παππάς, Αμαραντίδης, Λούσιος (46′ Βασάκης), Καραβίτης (60′ Καρασιούνας), Θεοδουλίδης, Ρέλκας, Χάιτας (67′ Μτσόπουλος), Σπανδωνίδης (67′ Μαρνασίδης), Τοπάλης.
Δίας Δίου ΟΦ: Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Μητράκας, Λαζαρίδης (78′ Χασάπης), Λιόλιος, Φυτόπουλος, Καραμανώλας (78′ Παμλίδης), Δημηνάς, Κυπαρίσσης (56′ Γεωργαντάς), Παναγιωτίδης (90’+3′ Φωκαΐδης), Αποστολίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This