Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ του Αλεξίου στο 70′ η ΑΕ Καρίτσας έκαμψε την αντίσταση του ΠΟ Φήκης, επικρατώντας με 1-0, για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παραμένει ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρώτη θέση του πίνακα.

Οι Καριτσιώτες όπως και οι Καρδιτσιώτες έχουν από 29 βαθμούς αλλά η ομάδα της Θεσσαλίας έχει, προς το παρόν, το πάνω χέρι λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Καρίτσας υποδέχεται την Αναγέννηση την προτελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα της ΑΕ Καρίτσας έψαξε από την αρχή το γκολ, δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ενώ τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, πριν έλθει η… λύτρωση με το πλασέ του Αλεξίου στο 70′.

Μόλις στο 9′ ο Κυπαρίσσης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 24′ ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα και μετά από απόκρουση αμυντικού η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών.

Στο 27′ ο Γκίκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωτσιόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Ντάσκα να διώξει σε κόρνερ.

Στο 52′ το σουτ του Γκίκα εν κινήσει “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63′ ο Ηλιόπουλος έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Αλεξίου σταμάτησε ξανά στο κάθετο δοκάρι.

Στο 70′ Γκίκα και Παπαγεωργίου συνδυάστηκαν με τον δεύτερο να σεντράρει και τον Αλεξίου να στέλνει με πλασέ το μπάλα στα δίχτυα του Ντάσκα, “γράφοντας” το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι από το 75′ και μέχρι το τέλος του αγώνα αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής αμυντικού που ανέτρεψε τον Παπαϊωάννου ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ντάσκα.

ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδης (60′ Παλαιοπάνος), Τροΐρης, Κυρτέγος (35′ Αλεξίου), Καραγκούνης, Ηλιόπουλος (60′ Τόλιος), Γκίκα (85′ Δημητρουλόπουλος), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (85′ Καλαϊτζής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This