Επιλογή Σελίδας


Είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά. Το έδειξε με την πορεία του στην ΑΕΚ, το δείχνει και το εξωτερικό. Ο Τάσος Μπακασέτας βελτιώνεται συνεχώς, έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, έχει κάνει με την πορεία του στην Τουρκία (Αλάνιασπορ, Τράμπζονσπορ) τον κόσμο να πίνει νερό στο όνομά του. Πέραν όμως των ποδοσφαιρικών του ταλέντων, ο «Μπάκα» είναι και ένα παιδί με σπάνιο ήθος και χαρακτήρα, ο οποίος θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και πνευματικά.

Ίσως η αγάπη για το ποδόσφαιρο και η έλξη για μια συγκεκριμένη σχολή να μοιάζει ως κάτι το αυτονόητο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά δεν είναι. Ο Μπακασέτας, από την πλευρά του, ανήκει σ’ εκείνους που από μικροί ήρθαν κοντά με το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Μαγεύτηκε με την ιστορία του Μαραντόνα, θαύμασε τον Μέσι, γνώρισε συμπαίκτες και αντίπαλους από την Αργεντινή. Μιλάει ισπανικά, παρακολουθεί τι γίνεται και έχει ψηλά στην… bucket list του ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Μπουένος Άιρες.

Ο αρχηγός της Εθνικής είναι ο καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο του Fanatico Podcast, για μια διαφορετική ποδοσφαιροκουβέντα, με τον μαγικό κόσμο της Λατινικής Αμερικής στο επίκεντρο! Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και το ξενύχτι για να τον παρακολουθήσει, οι λόγοι που τον κατέστησαν κορυφαίο στη συνείδηση του «Μπάκα», ο κορυφαίος λάτιν αντίπαλος που έχει συναντήσει, η σχέση με τους συμπαίκτες. Κι ακόμα, ο αντίκτυπος του ποδοσφαίρου στη νέα γενιά και το νέο αίμα της αλμπισελέστε που τον έχει εντυπωσιάσει!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This