Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις της σωτηρίας έχασε ο Δίας Δίου που έμεινε στο 1-1 με τον Αετό Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 7 βαθμούς, παραμένοντας στο -6 από την 9η θέση όπου βρίσκονται ΠΟ Ελασσόνας και ΑΟ Σελλάνων με 13 βαθμούς (οι δεύτεροι δεν έχουν κάνει το ρεπό τους). 

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και διακοπές, η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70′ όταν ο Κατσαμάγκας ευστόχησε σε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησε έντονα η πλευρά του Δία.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 78′ σε 1-1 με γκολ του Καραμανώλα αλλά δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Δρόσος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Αρέστη και Βλαδία (Πέλλας).

Ο Αετός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Δρόσος καθώς και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μουρτζίλας από τον πάγκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Φυτόπουλος, Λιόλιος, Καραμανώλας, Μητράκας, Δημηνάς, Κυπαρίσσης, Παναγιωτίδης, Αποστολίδης.


Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Γκαμπέτας, Μπλέντι, Ζησούλης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός, Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Λεσάι, Μάντζαρης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παπαδόπουλος, Γαγάρας, Δρόσος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This