Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 1-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 19 βαθμούς και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη εκεί που βρίσκεται ο ΑΟ Σελλάνων και ο ΠΟ Ελασσόνας. Οι παίκτες του Ηλία Μπαζάκου έφτασαν στη νίκη χάρη στο γκολ του Κατσιαμήτα στο 54′ ενώ είχαν και δοκάρι στο 89′ με τον Σεχολάρι. Για άλλη μία αγωνιστική, τελευταία στη φετινή σεζόν, το “κάστρο” του Νέου Κεραμιδίου παρέμεινε “απόρθητο” και πιθανότατα θα αποδειχθεί το “κλειδί” για την παραμονή του Εθνικού στην κατηγορία.

Ο Οικονόμος που ταξίδεψε στην Πιερία με μόλις δεκαπέντε ποδοσφαιριστές έμεινε στους 8 βαθμούς και τα περιθώρια για την παραμονή στενεύουν…

Στο 13′ ο Χατζηλιόντας έκανε το πλασέ από πλάγια αλλά ο Α. Καλαϊτζίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους όταν ο Βλαχάκης κινήθηκε από τα αριστερά και πάσαρε στον Ντούφα που λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19′ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Κατσιαμήτα από αριστερά, ο Μαργαρίτης έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 29′ φάση διαρκείας στα καρέ του Οικονόμου με τους παίκτες του Εθνικού να μη μπορούν να σουτάρουν από κοντά σε αλλεπάλληλες προσπάθειες και το πλασέ του Φ. Κόλα να διώχνει σε κόρνερ ο Ν. Δραχαλίβας.

Στο 48′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Μαργαρίτη και ο Σεχολάρι έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 54′ ο Κατσιαμήτας έκανε το συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων ανοίγοντας το σκορ.

Στο 71′ καλό σουτ του Βλαχάκη έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Α. Καλαϊτζίδη.

Στο 89′ ο Σεχολάρι σούταρε, ο τερματοφύλακας Δραχαλίβας απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σαμαρά και Κ. Τασιόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας) που εκνεύρισε με τις αποφάσεις του την ομάδα της Πιερίας.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Φ. Κόλα (35′), Κατσιαμήτας (40′), Χατζηδίμπας (59′), Ρ. Κόλα (66′) και Μαργαρίτης (72′) του Εθνικού καθώς και οι Παϊτέρης (32′), Πάτσης (39′) και Ντελής (84′) του Οικονόμου.

Επίσης, με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Πέτρος Κεραμιδάς και Στέλιος Καλαϊτζίδης που βρίσκονταν στον πάγκο του Εθνικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ηλίας Μπαζάκος): Καλαϊτζίδης Α., Δαλαμήτρας, Κόλα Φ., Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης Ν., Τσενικλής, Κόλα Ρ., Σεχολάρι (90’+1′ Καρτσαμπάς Α.), Κατσιαμήτας (70′ Γιαζιτζόγλου Σ.), Μαργαρίτης (80′ Κατσάρας).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Δραχαλίβας Ν., Παϊτέρης, Δραχαλίβας Σ., Ντελής, Πάτσης, Αρσένης, Ντούφας (70′ Παπαθανασίου), Μιφτάρη, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας (80′ Κωνσταντινίδης), Ποτός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This