Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογία του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παρέμεινε η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή Λάρισας και έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους έχει και η συμπρωτοπόρος Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από 11 αγωνιστικές. Οι Καριτσιώτες έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Ηλιόπουλου με πέναλτι στο 9′ και του Καλαϊτζή στο 58′ ενώ στο 54′ είχε ισοφαρίσε σε 1-1 ο Γκιουρσάνης. Για την ομάδα του Απόστολου Στύλου ο Γκίκα στο 77′ είχε δοκάρι.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ ΓΚΟΛ! 0-1: Κυπαρίσσης, Γκίκα και Λαγδάρης άλλαξαν τη μπάλα με τον τελευταίο να ανατρέπεται από τον Χατζηλιάδη εντός της μεγάλης περιοχής των Θεσσαλών. Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Ηλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση νίκησε τον Παπαγιάννη κάνοντας το 0-1 για την ΑΕ Καρίτσας.
31′ Ο Κυπαρίσσης έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη.
41′ Εκτέλεση φάουλ του Στοΐνοβιτς από δεξιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος αλλά ο Ζωγράφος απέκρουσε σωτήρια.
50′ Σουτ του Ζαφειρίου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό παραθυράκι του Ζωγράφου.
54′ Μετά από λάθος μεταβίβαση της ΑΕ Καρίτσας στο χώρο του κέντρου, ο Χρηστίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, έδωσε στον Κακαβίτση, αυτός προχώρησε λίγα μέτρα και έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Γκιουρσάνη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Καρίτσας και πλάσαρε τον Ζωγράφο ισοφαρίζοντας σε 1-1.


58′ Ο Λαγδάρης έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά, ο Ηλιόπουλος στη γραμμή της μικρής περιοχής βρήκε τη μπάλα στρώνοντάς την στον επερχόμενο Καλαϊτζή που με αριστερό πλασέ έκανε το 1-2 για την ομάδα της Πιερίας.
77′ Σε αντεπίθεση για την ΑΕ Καρίτσας ο Κυπαρίσσης από δεξιά γύρισε στο δεύτερο δοκάρι για τον Γκίκα, ο οποίος έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαγιάννη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοϊνοβιτς Χ., Χατζηλιάδης (73′ Φώτος), Γαλάνης, Χατζόπουλος, Γκιουρσάνης, Παρλάντζας, Χριστίδης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
Α.Ε. Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Λάγδαρης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Παπαϊωάννου (50′ λ.τ. Καλαϊτζής), Γκίκα (78′ Τόλιος), Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (62′ Αλεξίου), Κυπαρίσσης (78′ Κυρτέγος), Παλαιοπάνος (78′ Δημητρουλόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This