Επιλογή Σελίδας

Πιο εύκολα από κάθε άλλο παιχνίδι η Φήκη έφτασε σε μια άνετη νίκη με το ευρύ 6-0 επί του Αμύνταιου και είναι ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη της παραμονής. Το ματς δεν αντέχει κριτική η Φήκη πήρε προβάδισμα στο α ημίχρονο με το Νικλητισώτη και πέτυχε άλλα 5 στην επανάληψη

Me την έναρξη β μέρους ο Τσαφίτσας πέτυχε το 2-0, κατόπιν στο 74′ ο Ζέρβας έκανε το 3-0 πάλι ο Τσιαφίτσας έγραψε το 4-0 στο 75′ και στο 83′ ο Ζέρβας σ το 5-0. Στο φινάλε Μπαμπατσιάς διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Σημαντική αλλά και ευρεία νίκη πέτυχε η Φήκη συντρίβοντας στο γήπεδό της τον Ερμή Αμύνταιου με 6-0, κάνοντας παράλληλα ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, καθώς με τους 17 βαθμούς που έφτασε, πιθανώς τρεις πόντοι ακόμη θα είναι αρκετοί στα υπολειπόμενα ματς, για να επιτευχθεί ο στόχος.

Η ομάδα του Τάκη Ρούσσα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε καλές ευκαιρίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Νικλητσιώτη στο 41′ σε φάση διαρκείας.

Με τον τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι με το ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο και καν συμπληρωθεί ένα λεπτό με εξαιρετική προσπάθεια του Τσιαφίτσα στο 46′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκεί και μετά είχαμε έναν μονόλογο των γηπεδούχων με πολλές φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να σημειωθούν άλλα τρία τέρματα στο 73′ με σκόρερ τον Ζέρβα το 3-0, στο 77′ με τον Τσιαφίτσα για το 4-0, στο 83′ πάλι με τον Ζέρβα να κάνει το 5-0 και το κερασάκι στην τούρτα από την σέντρα του Τζέλη ο Μπαμπατσιάς με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να πετύχουν ένα γκολ είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες την πρώτη στο 23′ με τον Ηλιάδη να αστοχεί από λάθος του Ντάσκα να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 57′ το φάουλ του Γιορετζίδη να εξουδετερώνει σε κόρνερ ο Ντάσκας.

Φάσεις – Γκολ

11′ Πολύ ωραία προσπάθεια του Ζέρβα το πλασέ η μπάλα άουτ πολύ καλή στιγμή.

14′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιαφίτσα, που κάνει το σουτ, η μπάλα επάνω από τα δοκάρια.

23′ Λάθος απομάκρυνση του Ντάσκα θα πάρει την μπάλα ο Ηλιάδης θα κάνει το σουτ και η μπάλα άουτ πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

41′ Σέντρα του Τζέλη γύρισμα κεφαλιά του Τσιαφίτσα το σουτ αρχικά από τον Ζέρβα αποκρούει ο Κωφίδης και εν συνεχεία της φάσης το σπάσιμο στο ύψος της περιοχής το πλασέ από τον Νικλητσιώτη και το 1-0.

46′ Ωραία προσπάθεια του Τσιαφίτσα, θα μπει στην περιοχή το πλασέ η μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-0.

57′ Φάουλ με τον Γιορετζίδη θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Ντάσκας.

73′ Σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων θα κάνει το σου από το κοντά ο Ζέρβας και το 3-0.

77′ Κλέψιμο του Τσιαφίτσα θα μπει στην περιοχή θα περάσει τον Κωφίδη θα πλασάρει και θα κάνει το 4-0.

83′ Διείσδυση του Ζέρβα στην περιοχή θα πλασάρει ιδανικά και θα κάνει το 5-0.

90′ Σέντρα του Τζέλη η κεφαλιά από τον Μπαμπατσιά και η μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 6-0.

Φήκης ΠΟ: Ντάσκας, Μπέτσας, Τζέλης, Μωραϊτης (84΄ Στεργίου), Δρόσος, Καλαμαράς (85΄ Μπακάλης), Γκαντιάς (78΄Κιτσόπουλος), Μακρής, Ζέρβας, Τσιαφίτσας (84΄ Μπαμπατσιάς), Νικλητσιώτης (78΄ Σκαρλέας).

Ερμής Αμυνταίου: Κωφίδης, Γιορετζίδης, Γεωργιάδης (72΄ Αλιατίδης), Μυλωνάς (12΄ Σεκκουλίδης), Φιλίππου (84΄ Παπαδόπουλος), Λίτσο, Γιώσης, Ηλιάδης, Μάγγος (72΄ Τσορλίνης), Δούμτσης (72΄ Ρόμπης), Ρωμαίος.

Πηγή: Τρίκαλα Score

Pin It on Pinterest

Shares
Share This