Επιλογή Σελίδας

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Ατρόμητος Παλαμά με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Το εντυπωσιακό γκολ του Κουρτεσιώτη λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Με λιγοστές καλές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την ουσία και να βρίσκουν ενα πανέμορφο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίωρο του αγώνα καμία αξιόλογη φάση δεν καταγράφηκε. Στο 32 το απευθείας φάουλ του Τζάνη από καλή θεση μπλόκαρε στη γωνία στη του Κουτσόπουλος, ενώ δύο λεπτά αργότερα δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει το φάουλ του Γόρδιου από πιο μακριά. Στο 38 το σουτ του Μπασιάκα έξω απ’την περιοχή πέρασε αρκετά άουτ. Στο 42 ο Μετούσι σέντραρε από αριστερά, αλλά την κεφαλιά του Κόκκινου απέκρουσε σε κόρνερ ο Δεληγιάννης παρότι αιφνιδιάστηκε. Στο 43 σε αντεπίθεση των Σελλάνων ο Τσιάτας πασαρε στον Τσουμάνη αλλά ο τελευταίος από πολύ πλεονεκτική θέση έκανε… τσαφ.

Στο 45 ο Κουρτεσιώτης άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ. Έξω από την περιοχή και αρκετά αριστερά επιχείρησε ενα φοβερό σουτ με εσωτερικό μάλιστα φάλτσο σημαδεύοντας την απέναντι γωνία και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δεληγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων όφειλε να γίνει πιο επιθετικός προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Τα σχέδια όμως του Γιάννη Μπουρνάκα πολύ γρήγορα εξανεμίστηκαν καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες μετά την επιπόλαιη και απερίσκεπτη αποβολή του Καλφούντζου. Ο ακραίος οπισθοφύλακας του Προαστίου αντίκρυσε σε διάστημα πέντε λεπτών δυο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα μόλις στο 55’ να αφήσει την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Μάλιστα και τα δυο μαρκαρίσματα του νεαρού ποδοσφαιριστή έγιναν στο χώρο του κέντρου χωρίς άμεσο κίνδυνο για τον ΑΟ Σελλάνων.

Οι κυανόλευκοι παρότι αναγκάστηκαν να αφήσουν αρκετούς ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν, εντούτοις δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Κουτσόπουλου, πλην μιας φάσης όπου ο πολύπειρος γκολκήπερ έδειξε την κλάση του και τα αντανακλαστικά του.

Ήταν η φάση του 83ου λεπτού όταν η μπάλα στρώθηκε στον Τζάνη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά το βολέ που εξαπέλυσε απέκρουσε εντυπωσιακά στο παραθυράκι ο Κουτσόπουλος.

Οι παίχτες του Παραφέστα παρότι βρήκαν κενούς χώρους στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα. Συνήθως τα χαλούσαν στην τελική πάσα ενώ η κυριότερη φάση καταγράφεται στο 86. Ο Α. Ζάγκος κυνήγησε την κάθετη πάσα, ο Δεληγιάννης που επιχείρησε έξοδο δεν βρήκε μπάλα η οποία έφτασε κοντά στην τελική γραμμή μεταξύ κόρνερ και εστίας, με τον εμπειρο επιθετικό να επιχειρεί να την γυρίσει προς το τέρμα αλλά τους αμυνόμενος να προλαβαίνουν να κοντράρουν.

Ατρόμητος Παλαμά: Κουτσόπουλος, Μετούσι (Λιάπης 82), Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Μπασιάκας, Καρβούνης (Μίχος 75), Α. Κόκκινος (62 Α. Ζάγγος) , Σ. Κόκκινος ( 62 Κατσιγιάννης Σ.), Παπαδημητρίου (Βαγγελάκος 75), Ισούφης, Π. Ζάγγος,

ΑΟ Σελλάνων: Δεληγιάννης, Καλφουτζος, Τζανής, Παππάς, Μπαντής, Αετόπουλος Δ. (28 Γραμματικός), Λιλολάρι, Τσαντής, Τσιάτας (Γεωργαντζάς 64) , Τσουμάνης (Τσατσελάρι 77), Γόρδιος (Πισακάρου 64)

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This