Επιλογή Σελίδας

Ο Πανσερραϊκός μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες. Με πρωταγωνιστή τον Κέσιε Μέσι τα “λιοντάρια” έκαμψαν την αντίσταση της Τρίγλιας με 1-0.

Ο Πανσερραϊκός χάρη σε αυτή τη νίκη συνεχίζει να βρίσκεται στο “κυνήγι” της πρωτοπόρου Καβάλα και της δεύτερης Βέροιας, μειώνοντας στους τρεις και δύο βαθμούς αντίστοιχα, στη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τρίγλια πάτησε καλύτερα σε σχέση με τους γηπεδούχους και είχε μάλιστα δύο πολύ καλές στιγμές πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, πρώτα με τον Τότσκα και στη συνέχεια με τον Σενγκιέργκη.

Ο τελευταίος απείλησε και στο 24′ ενώ ο Πανσερραϊκός δημιούργησε τις πρώτες του ευκαιρίες μετά το 35′ με πρωταγωνιστή τον Γκούρτσα χωρίς όμως να βρει στόχο κάποια από τις δύο προσπάθειές του.

Τελικά το γκολ ήρθε για τα “λιοντάρια” στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 56ο λεπτό, ο Μέσι υποδέχτηκε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Παλαβράκη (1-0).

Στα υπόλοιπα 35 περίπου λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Τρίγλια και κράτησαν σχετικά άνετα αυτό το 1-0, με το ματς να αποκτά και αρκετά νεύρα στο φινάλε του.

Kίτρινες Κάρτες: Ψάλτης (25′), Σαρβανίδης (28′), Παπαστεριανός (88′), Μασκανάκης (90+3′), Καβουσάκης (90+4′)

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Αναστασίου (Θεσσαλίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Πανσερραϊκός (Γιάννης Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης, Κασμερίδης, Τσόπελας, Ψάλτης (71′ Πράντο), Κρητικός, Τσιμίκας (86′ Γιανναράκης), Πέτρου (90+1′ Μασκανάκης), Γκούρτσας (71′ Μαρκιόνι), Μέσι

Τρίγλια (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης, Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Μ. Παπαστεριανός, Ζκούρι, Ποζατζίδης (86′ Σμυρλής), Δόρης, Τότσκα, Σαρβανίδης (60′ Μπρίτο)

Πηγή: Αθλητικό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This