Επιλογή Σελίδας

Τα Μετέωρα παραχώρησαν ισοπαλία με 2-2 σήμερα το απόγευμα στη Φήκη στον πολύ σημαντικό για τη σωτηρία τους αγώνα, που έδωσαν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας για τη 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Μωραΐτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 51΄ με προβολή μετά από σέντρα του Νικλητσιώτη και κεφαλιά-πάσα του Σκρέκα.

Δύο λεπτά αργότερα τα Μετέωρα ισοφάρισαν, όταν ο Ψύρρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργάκης σηκώθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Ντάσκα, που βρήκε τη μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 68΄ η ομάδα της Καλαμπάκας πέτυχε την ανατροπή, όταν ο Βασίλης Αλμπάνης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Γερεντέ, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντάσκα, τον οποίο νίκησε, κάνοντας το 2-1.

Στο 86΄ ο Μακρής έκανε το 2-2 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, που δεν κατάφερε να διώξει ο Βλαχάβας.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τα Μετέωρα πιο κοντά στον υποβιβασμό, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές ακόμη και η ομάδα της Καλαμπάκας έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μετέωρα ΑΣ: Βλαχάβας, Γεωργάκης, Τσιγαρίδας, Ρόμπος (66΄Παπαευθυμίου Π.), Αλμπάνης Αλ. (66΄Παπαευθυμίου Χρ.), Τσιαντούλας, Μπαλτάς (54΄Γερεντές), Ψύρρας (86΄Νάκος)

Φήκης ΠΟ: Ντάσκας, Μωραΐτης, Σκρέκας, Τζέλης, Μπέτσας, Καλαμαράς, Μακρής, Σκαρλέας (78΄Κιτσόπουλος), Νικλητσιώτης (83΄Μπαμπατσιάς), Τσιαφίτσας, Ζέρβας.

Πηγή: Τα Μετέωρα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This