Επιλογή Σελίδας

Βαριά ήττα γνώρισε στην Πτολεμαΐδα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που έχασε με 3-0 από τον ουραγό Μακεδονικό Φούφα. Η ομάδα της Πιερίας παρέμεινε στους 16 βαθμούς και στην 3η θέση, ισόβαθμη με Ατρόμητο Παλαμά και Αετό Μακρυχωρίου, αλλά είδε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Μάλιστα, ο Εθνικός δεν έχει κάνει το ρεπό του, γεγονός που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του. 

Ο Μακεδονικός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στους Κεραμιδιώτες που προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, με την ομάδα της Πτολεμαΐδας εκτός από τα τρία γκολ να έχει δοκάρι και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Η ομάδα της Κοζάνης άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Σπανδωνίδη, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, Θεοδουλίδης στο 59′ και Βασάκης στο 86′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Μπορεί οι ελπίδες του για παραμονή να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές αλλά ο Μακεδονικός Φούφα έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια του και σε πολλά μάλιστα αν και είχε πολύ καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό.

Στο παιχνίδι όμως με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Μακεδονικός έβγαλε πείσμα, ψυχή και πάθος για τη νίκη που όποιος παρακολούθησε τον αγώνα καταλάβαινε ότι πολύ δύσκολα δεν θα την έπαιρνε.

Έτσι και έγινε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μια εύκολη νίκη με 3-0, έχοντας και δοκάρι αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε στο τέλος από παίκτες προπονητές και παράγοντες του Μακεδονικού και σίγουρα όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους θα τα παλέψουν με το ίδιο πάθος.

Από την άλλη απογοήτευση στον Εθνικό που έκανε πολύ κακή εμφάνιση, είχε βέβαια ευκαιρίες αλλά ο Δημητριάδης δήλωσε παρών.

Φάσεις και γκολ

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Παράλληλη σέντρα του Θεοδουλίδη από δεξιά, ο Χατζηδίμπας πρόλαβε τον Σπανδωνίδη.
7′ Μετά από σέντρα του Τοπάλη ο Ρέλκας έπιασε την κεφαλιά αλλά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
13′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Θεοδουλίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά για τον Σπανδωνίδη που από κοντά έκανε το 1-0.
17′ Μετά από σέντρα του Θεοδουλίδη, ο Τοπάλης δε μπόρεσε να κάνει το σουτ όπως ήθελε.
20′ Ο Σεχολάρι βρέθηκε απέναντι από τον Δημητριάδη αλλά ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού κράτησε το μηδέν.
30′ Σουτ του Τοπάλη, η μπάλα έφυγε άουτ.
31′ Ο Τοπάλης πάσαρε στον Σπανδωνίδη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλαϊτζίδη.
39′ Μετά από σέντρα του Θεοδουλίδη ο Παναγιωτίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
40′ Ο Μαργαρίτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Μακεδονικού, αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του παίκτη του Εθνικού.
44′ Σουτ του Θεοδουλίδη, απέκρουσε ο Καλαϊτζίδης.
56′ Ο Δημητριάδης απέκρουσε το σουτ του Τσενικλή.
59′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μαντζόπουλος, Παναγιωτίδης, Θεοδουλίδης και Χάιτας συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πασάρει στον Θεοδούλίδη που με πλασέ “έγραψε” το 2-0.
61′ Μετά από σέντρα του Σεχολάρι ο Μαργαρίτης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
84′ Σουτ του Κατσάρα, απέκρουσε ο Δημητριάδης.
86′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Καραβίτης από δεξιά έκανε το σουτ, ο Καλαϊτζίδης απέκρουσε, στην επαναφορά ο Καραβίτης πάσαρε στον Βασσάκη που από κοντά δε διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
90’+ Ο Τσενικλής έκανε το σουτ αλλά ο Καραβίτης απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρονίου με βοηθούς τους Σιδερίδη και Κοκκαλένιο (ΕΠΣ Καστοριάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καραβίτης, Μαντζόπουλος, Παπάς, Ρέλκας, Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης (76′ Μητσόπουλος), Παναγιωτίδης (90′ Κοντογουλίδης), Χάιτας (73′ Βασάκης), Σπανδωνίδης (73′ Μαρνασίδης), Τοπάλης (90′ Λούσιος).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Καλαϊτζίδης Α., Δαλαμήτρας, Κόλα Φ., Χατζηδίμπας, Παππάς, Καλαϊτζίδης Ν., Γιαζιτζόγλου Σ. (46ο Τσενικλής), Κόλα Λ. (46′ Μυστρίδης), Σεχολάρι (76′ Μότσιας), Κατσιαμήτας (65′ Ναζλίδης), Μαργαρίτης (65′ Κατσάρας)

με πληροφορίες από e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This