Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δύο γκολ του Κυπαρίσση, η ΑΕ Καρίτσας επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου Παλαμά και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν από την αρχή το γκολ, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες με τους Αλεξίου, Γκίκα και Κυπαρίσση, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου.

Το 1-0 έγινε στο 7′ όταν ο Ηλιόπουλος με ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι για να πάρει το ριμπάουντ ο Κυπαρίσσης και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 16′ ο Ηλιόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στο 38′ το πλασέ του Γκίκα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.

Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι αλλά η ΑΕ Καρίτσας ήταν αυτή που είχε και πάλι τις καλές στιγμές, χάνοντας ευκαιρίες να σκοράρε με τους Αλεξίου, Κυπαρίσση, Γκίκα και Κυρτέγο, με το 2-0 να “σφραγίζει” στο τέλος τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Σακκά και Σαμαρά (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Παπαγεωργίου (46′ Λαγδάρης), Ζαφειρίδης, Τροΐρης, Ηλιόπουλος (55′ Παλαιοπάνος), Γκίκα (89′ Λαμπίρης), Παπαϊωάννου, Αλεξίου (60′ Κυρτέγος), Κυπαρίσσης (89′ Μυρτολλάρι).
Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Παπαδημητρίου, Ισούφης, Λιάπης, Οικονόμου, Κατσιγιάννης Σ. (67′ Κούλπας), Βαγγελάκος (80′ Γραββάνης), Μπασιάκας (36′ λ.τ. Ζάγκος Π.), Κόκκινος Σ., Κόκκινος Αλ. (67′ Ζάγκος Τ.), Καρβούνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This