Επιλογή Σελίδας

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η ΑΕ Καρίτσας που “σκόρπισε” τον Ερμή Αμυνταίου, επικρατώντας με 6-0, για την 9η αγωνιστική. Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας εύκολα στο “τρίποντο” και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” “πάτησαν” ξανά στο πρώτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα, “πιάνοντας” στους 20 πόντους την Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε ρεπό. Οι Θεσσαλοί υπερέχουν στη διαφορά τερμάτων με 23-4 έναντι 18-2 της ομάδας της Πιερίας ενώ υπενθυμίζεται πως η ΑΕ Καρίτσας υποδέχεται την ομάδα του Κούρτογλου την προτελευταία αγωνιστική στο “Πύρρος Δήμας” σε έναν αγώνα που πιθανότατα θα κρίνει την πρωτιά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο χορτάρι και αφού ο Κυρτέγος μόλις στο 1′ σούταρε άουτ, άνοιξαν το σκορ στο 2′ με σουτ του Ηλιόπουλου, έπειτα από ατομική ενέργεια του Γκίκα.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε πάλι πάσα του Γκίκα και έκανε το 2-0.

Στο 24′ ο Παπαγεωργίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Κωφίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Ερμή μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 32′ ο Ηλιόπουλος σούταρε άουτ ενώ στο 39′ ο Γκίκα μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά με προβολή στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 3-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο β’ μέρος με την ΑΕ Καρίτσας να πετυχαίνει άλλα τρία γκολ ενώ έχασε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα.

Στο 66′ Ο Λαμπίρης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κυρτέγος με κοντινό σουτ δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0 για την ΑΕ Καρίτσας.

Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Ζωγράφος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Αλεξίου που διαμόρφωσε το τελικό 6-0 με δυο γκολ.

Στο 70′ δέχτηκε τη μπάλα από τον Γκίκα, απέφυγε και τον Κοφίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 5-0 για την ΑΕ Καρίτσας.

Στο 72′ ο Αλεξίου μετά από πάσα του Μυρτολλάρι, με κοντινή προβολή έκανε το 6-0 “σφραγίζοντας” τη νίκη της ΑΕ Καρίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Αρέστη (Πέλλας) ενώ παρατηρητής ήταν ο Γκαραγκάνης (Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης (46′ Λαμπίρης), Κωτσιόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδης (46′ Παλαιοπάνος), Τροΐρης, Κυρτέγος (75′ Δημητρουλόπουλος), Ηλιόπουλος (61′ Μυρτολλάρι), Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (61′ Αλεξίου).
Ερμής Αμυνταίου (Παντελής Τσιλεμάνης): Κωφίδης, Αιχμαλωτίδης, Σεκουλίδης, Μυλωνάς, Αλιατίδης, Γιορετσίδης, Γιόσης, Ηλιάδης, Δούμτσης, Μάγγος, Χατζητιμοθέου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This