Επιλογή Σελίδας

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής “σκαρφάλωσε” ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, επικρατώντας με 1-0 του σκληροτράχηλου Αετού Μακρυχωρίου, για την 9η “στροφή” του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη έπαιξαν ψυχωμένα και έφτασαν στο “τρίποντο” χάρη σε γκολ του Κατσιαμήτα, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη τους σε 5 εντός έδρας αγώνες. Πλέον ο Εθνικός έχει 16 βαθμούς και “μοιράζεται” την ίδια θέση με την ομάδα της Λάρισας αλλά και τον Ατρόμητο Παλαμά που επίσης κέρδισε σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν τα καρέ του Καλαϊτζίδη με τον Εθνικό να παίρνει κατόπιν τα ηνία και να ανοίγει το σκορ στο 30′ με διαγώνιο σουτ του Κατσιαμήτα.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με την ομάδα της Πιερίας να διαχειρίζεται επιτυχημένα το προβάδισμα και να φτάνει σε μια “επαγγελματική νίκη”, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουστάνας με βοηθούς τους Φράγιο και Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ παρατηρητής ήταν ο Φιρινίδης (ΕΠΣ Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Α., Δαλαμήτρας, Κόλα Φ., Κόλα Λ., Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Χ. (75′ λ.τ. Παππάς), Καλαϊτζίδης Ν., Τσενικλής (60′ Κατσάρας), Σεχολάρι, Κατσιαμήτας (75′ λ.τ. Μυστρίδης), Μαργαρίτης (60′ Καρτσαμπάς Α.).


Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Καπέτας (77′ Μπάρδας), Γιανακόπουλος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Λέντι, Κολοβός (77′ Γαγάρας), Σούλης, Μάντζαρης (77′ Παπαδόπουλος), Κατσαμάγκας, Δρόσος (55′ Λεσάϊ).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This