Επιλογή Σελίδας

Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο ο στόχος της σωτηρίας για τον Δία Δίου που παρότι πάλεψε, έχασε στην Ελασσόνα από τον ΠΟ Ελασσόνας με 3-0, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τα γκολ για τους Ελασσονίτες πέτυχαν ο Πεπκολάι στο 12′ και στο 61′ και ο Γκαμπέτας στο 80′.

Οι παίκτες της πιερικής ομάδας προσπάθησαν, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως τελικά υπέκυψαν, φεύγοντας με… άδεια χέρια από την Ελασσόνα. Έτσι, ο Δίας παρέμεινε στους 6 βαθμούς και στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον είναι στο -5 από την 9η θέση που δίνει το “εισιτήριο” της παραμονής όπου βρίσκεται ο Ηρακλής Λάρισας πλέον και η σημερινή αντίπαλος της ομάδας του Παναγιώτη Παρασίδη.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Μακρινό σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.
13′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Γκαντούνα από δεξιά, ο Πεπκολάι με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
25′ Σουτ του Καραμανώλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γούπου.
26′ Ο Ματούλας από δεξιά έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα και άουτ.
36′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Δία, ο Παναγιωτίδης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γούπου.
38′ Σουτ του Μητράκα εν κινήσει, από το ύψος της περιοχής, έδιωξε εκπληκτικά ο Γούπος.
42′ Σουτ του Αποστολίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.
49′ Σουτ του Παναγιωτίδη από πλάγια θέση, έδιωξε ο Γούπος.

52′ Μακρινό σουτ του Λιόλιου πίσω από το κέντρο, έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Γούπος.
61′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ματούλας έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Πεπκολάι βγάζοντάς τον τετ α τετ με τον Μπαλάφα και ο παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.
64′ Ο Μουστάκας με διπλή προσπάθεια δε μπόρεσε να νικήσει τον Μπαλάφα.
77′ Σουτ του Γκαμπέτα από πλάγια θέση, έδιωξε με τα πόδια ο Μπαλάφας.
80′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Φουρκιώτης πάσαρε από αριστερά στον Γκαμπέτα που με κοντινό πλασέ “σφράγισε” τη νίκη των Θεσσαλών, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
81′ Σουτ του Πεπκολάι, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (70′ Τσάτσος) , Γκαντούνας (53′ Αθανασούλης), Λαγός, Περτζιόνι. Νταμπώσης, Μουστάκας (82′ Κουκούλης), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας (70′ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (82′ Καραγκούνης).
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος (85′ Φωκαίδης), Δερμίσης, Λααρίδης, Λιόλιος, Γκαρατζιάς (85′ Χασάπης) , Μητράκας (69′ Κυπαρίσσης), Φυτόπουλος, Καραμανώλας (88′ Καζακλάρης), Παναγιωτίδης, Αποστολίδης.

Με πληροφορίες από το elassona884.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This