Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Ερμή Αμυνταίου με 6-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Ερμή Αμυνταίου, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας με 6-0 και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. O Γκίκα με ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Ηλιόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 15ο λεπτό, μετά από ασίστ ξανά του Γκίκα, ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ.

Η ομάδα μας συνεχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες και της ακυρώθηκαν 2 γκολ με τους Κυπαρίσση και Ζαφειρίδη, με το 2ο να υποδεικνύεται μετά από εκτέλεση κόρνερ!

Το 3-0 πέτυχε στο 39ο λεπτό ο Γκίκα, με εξαιρετικό τελείωμα μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και πέτυχε το 4-0 στο 66ο λεπτό. Ο Λαμπίρης με ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Κυρτέγο, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ. Στο 68ο λεπτό, ο Ζωγράφος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων. Μετά ανέλαβε δράση ο Αλεξίου. Στο 70ο και στο 72ο λεπτό, μετά από αντίστοιχες ασίστ του Γκίκα και του Μυρτολάρι, πέτυχε το τελικό 6-0 για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροΐρη, Κυρτέγο, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Λαμπίρης, Παλαιοπάνος, Αλεξίου, Μυρτολάρι και Δημητρουλόπουλος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Ερμή Αμυνταίου καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This