Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Άσχημο αποτέλεσμα για τον Ηρακλή Λάρισας την Κυριακή (9/5) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, αφού ηττήθηκε από τα Μετέωρα με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε την ατυχία να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα στο συγκεκριμένο ματς (έξι στον αριθμό!). Συγκεκριμένα δεν ήταν διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Κακαβίτσης και Στοϊνοβιτς Χ., καθώς και οι Χατζόπουλος, Τάρτας, Μπάμης και Χατζηλιάδης. Πάρα πολλές οι απουσίες που «λύγισαν» την ομάδα της Λάρισας. Παρόλα αυτά μεγάλο «κέρδος» η συμμετοχή νέων παιδιών (όπως ο Μπαλαμώτης) που πήραν φανέλα βασικού και έδειξαν το ταλέντο τους.

Από την άλλη τα Μετέωρα χωρίς να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων), από ένα κόρνερ κατάφεραν να σημειώσουν ένα γκολ με κεφαλιά και να πάρουν το ματς!

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαυρίδης από την Ημαθία, αφού υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστής του Ηρακλή καθώς και την διοίκηση των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του. Σε κάθε περίπτωση ελέγχεται για αρκετές περιπτώσεις και συνολικά κατά την κρίση μας παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου.

Στο αγωνιστικό μέρος, το ματς ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν στο σκορ στο 24΄ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρόμπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργάκη κάνοντας το 0-1.

Στο 32΄τα Μετέωρα απείλησαν και με ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Μαλάκος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 33΄ο Ηρακλής άγγιξε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Αναδολού αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια του Μπαλαμώτη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Χριστίδη έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, έχοντας δύο μεγάλες στιγμές, πρώτα στο 82΄με την κεφαλιά του Φώτου να φεύγει λίγο άουτ ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας, ο Ζαφειρίου δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως ούτε στη συνέχεα και ο Φώτος με το 0-1 να μένει ως το τέλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαυρίδης, Μπογιατζόγλους, Γκόγκος (Ημαθίας).

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης (70΄Κίτσιος), Σκαφιδάς (80΄Παρλάντζας), Γαλάνης, Πότσι, Γκιουρσάνης, Αναδολού (46΄Καμπέρης), Χριστίδης, Ναρίνογλου, Ζαφειρίου, Φώτος.

Μετέωρα ΑΣ (Γ. Ράτζας): Βλαχάβας, Γκόβαρης, Γεωργάκης, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Αλμπάνης Α. (75΄Φωτίκας), Αλμπάνης Β., Ψύρρας (80΄Παπαευθυμίου Π.), Πολυζόπουλος (60΄Τσιγαρίδας), Μαλάκος (60΄Παπαευθυμίου Χ.), Μπαλτάς (80΄Γερεντές).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This