Επιλογή Σελίδας

Τρίποντο που την αφήνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία εξασφάλισε η Καβάλα επικρατώντας 3-1 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη του τη διάρκεια και από το πρώτο κι’ όλας ημίχρονο ευτύχησαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Πλέον, έφτασαν τους 25 βαθμούς αφήνοντας πέντε πίσω τη Βέροια η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 19 και τη τρίτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το ξεκίνησα της αναμέτρησης απέκτησαν την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας συνεχώς επιδρομές προς την αντίπαλη εστία. Πρωταγωνιστής για την Καβάλα, ήταν ο νεαρός Αριστείδης Κόκκορης που σκόραρε δύο φορές για την ομάδα του δίνοντας της μεγάλο προβάδισμα για το τρίποντο. Ο 22χρονος, έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα τόσο στο 14ο όσο και στο 26ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ήρθε και τρίτο από παίκτη της Καβάλας αλλά αυτογκόλ! Στο 30ο λεπτό ο Παντεκίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφέστατα πιο «φτωχό». Σημειώθηκε ένα γκολ σε σχέση με το πρώτο που μπήκαν τρία ενώ οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Παρ’ ότι οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια, η Καβάλα ήταν καλά οργανωμένη αμυντικά, δεν έδωσε κανένα τέτοιο περιθώριο και εν τέλη έφτασε και στο 3-1 μετά από εύστοχη κεφαλιά του Κολλά.

Οι πρωτοπόροι της κατάταξης έφυγαν με το τρίποντο από τις Σέρρες και έφτασαν τις 8 νίκες σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής).

Πανσερραϊκός (Στοΐλας):Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46′ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46′ Πόντσι), Πέτρου (72′ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33′ Μέσι), Πράντο (46′ Γκούρτσας).

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78′ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Αδαμάκης (63′ Κέρθι), Ορφανίδης (88′ Βακιρτζής), Κολλάς (88′ Τενεκές).

Πηγή: Nova Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This