Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 9 Μαΐου, στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, η AE Καρίτσας θα υποδεχθεί τον Ερμή Αμυνταίου, στο πλαίσι0 της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά τις δύο νίκες επί της Κοζάνης και των Μετεώρων, θα παραταχθεί με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσει να διεκδικεί το στόχο της ανόδου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Μοναδικοί απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Δημητρίου και ο Τόλιος.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροΐρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Λαγδάρης, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This