Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΣτην ένατη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής “σκαρφάλωσε” ο Πιερικός μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Αστέρα Πετριτή, για τη 15η αγωνιστική, κλείνοντας έτσι “ιδανικά” τον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Οι Κατερινιώτες που πλέον απέχουν έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ήταν καλύτεροι από την ομάδα της Κέρκυρας και έφτασαν δίκαια στην τρίτη φετινή τους νίκη, εκμεταλλευόμενοι το πέναλτι του Τσιάβου στον Παπαδόπουλο στο 6′ (το μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός του Πιερικού) και ένα “δώρο” της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Συμεωνίδη να “σφραγίζει” τη νίκη κάνοντας το 2-0 στο 71′, σε μια φάση που άνετα μπαίνει σε συλλογή με περίεργα τέρματα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αστέρας, παρότι δεν κλείστηκε και έδειξε τη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, δεν απείλησε ουσιαστικά σε καμία στιγμή τα καρέ του Σοϊλεμέζογλου, με τον Πιερικό, πάντως, να δείχνει για άλλη μια φορά τις επιθετικές του αδυναμίες, παρά τα δυο γκολ που προσέθεσε στο φετινό του ενεργητικό. Τέλος καλό, όλα καλά, με την ομάδα του Ζιώγα να “ζεσταίνει” τους ελάχιστους θεατές που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ. Ντεμπούτο για τους Κατερινιώτες έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Τσιώμης και Καρτσαμπάς, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Σεχολάρι.
Για το παιχνίδι υπήρχε συνεχής ενημέρωση μέσα από το “Wednesday Live” του katerinisport.gr.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Τσιάβος ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή του Αστέρα και ο διαιτητής καταλόγισε το καταφανές πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ριγανά, κάνοντας το Πιερικός – Αστέρας Πετριτή 1-0.
12′ Εκτέλεση φάουλ του Μάμαλου περίπου δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, απελπιστικά άουτ…
15′ Σουτ του Λούγκου, μπλόκαρε ο Ριγανάς.
21′ Φάουλ του Γεωργοπάλη, μπλόκαρε με άνεση ο Σοϊλεμέζογλου το πολύ χλιαρό σουτ.
36′ Σημαντική ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Παπαδόπουλο να παίρνει τη μπάλα πίσω από το κέντρο, να τη δίνει στο Λαζόπουλο που έκανε την κούρσα από τα αριστερά και έβγαλε σέντρα, όμως ο Συμεωνίδης από το ύψος περίπου του πέναλτι έστειλε τη μπάλα με δυνατό σουτ να φύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αστέρα Πετριτή.
71′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Πολύζος έδωσε κεφαλιά-πάσα προς τον τερματοφύλακά του, ο οποίος γλίστρησε, κατάφερε όμως πέφτοντας με το πόδι να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και τον έστειλε στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού του Αστέρα, στην προσπάθειά του όμως να τη μπλοκάρει, ο Πολύζος που επέστρεφε για να βοηθήσει στην αποσόβηση του γκολ, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακά του, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο Συμεωνίδη που “κυνήγησε” τη φάση, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε σε άδειο τέρμα να τη στείλει στα δίχτυα και να “γράψει” το 2-0.
74′ Κεφαλιά του Κραγιόπουλου, έδιωξε ο Ριγανάς.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Ακριβό και Καραγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμεζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (90′ Κολομπάκης), Συμεωνίδης, Λούγγος, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (90’+1′ Κοκονόζι), Λαζόπουλος (85′ Τριανταφυλλίδης).
Στον πάγκο: Σαραηλίδης, Μάρκου, Σεχολάρι, Γαλανόπουλος,
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τόμπρος, Γράντος (83′ Βλαχόπουλος), Πολύζος, Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Γεωργοπάλης, Τσιάβος, Δ. Στούπας (83′ Γούναρης), Μάμαλος, Ρούμπος (66′ Καλούδης).
Στον πάγκο: Αυλωνίτης, Λέσσης, Νικομάνης, Κόρμπος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This